Όροι Χρήσης

Όροι Χρήσης και Πολιτική Απορρήτου

Ο παρόν Διαδικτυακός Τόπος (εφεξής: Wolf Money) ανήκει στην εταιρεία  «WOLF EXTRA TIME NEWS LTD» με έδρα Σμύρνης 41, Αγλαντζιά Λευκωσία

Με την συμμετοχή σας στις υπηρεσίες του Wolf Money αποδέχεστε αυτόματα τα κατωτέρω:

  1. Είστε τουλάχιστον 18 ετών, ως επιβάλλει ο τοπικός νόμος περί στοιχήματος. Υπό αυτήν την έννοια, απαγορεύεται να χρησιμοποιούν την παρούσα ιστοσελίδα άτομα κάτω των 18 ετών.
  2. Πρέπει να παράσχετε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, μια έγκυρη διεύθυνση e-mail και οποιεσδήποτε άλλες πληροφορίες απαιτούνται για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής.
  3. Υποχρεούστε να τηρείτε ασφαλώς τον κωδικό ασφαλείας σας. Το Wolf Money δεν είναι και δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για κάθε απώλεια ή ζημία από την αποτυχίας σας να διατηρήσετε ασφαλή τον λογαριασμό και τον κωδικό ασφαλείας σας.
  4. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες μας για οποιονδήποτε παράνομο ή άνευ εξουσιοδοτήσεως σκοπό, ούτε μπορείτε, κατά τη χρήση της υπηρεσίας, να παραβιάζετε νόμους της δικαιοδοσίας σας (περιλαμβανομένων των νόμων περί πνευματικής ιδιοκτησίας).
  5. Δεν επιτρέπεται να μοιράζεστε ή να αναπαράγετε τις ληφθείσες πληροφορίες από τις υπηρεσίες μας. Αν διαπιστωθεί κάτι τέτοιο, διατηρούμε το δικαίωμα να κλείσουμε οριστικά το λογαριασμό σας.
  6. Το Wolf Money αν και προσπαθεί να προσφέρει τις καλύτερες συμβουλές-υπηρεσίες- πληροφορίες, δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι η ποιότητα των συμβουλών-υπηρεσιών-πληροφοριών ή άλλων υλικών τα οποία αγοράζετε, θα αντιστοιχούν στις προσδοκίες σας
  7. Το Wolf Money δεν δέχεται καμία μορφή τυχερών παιχνιδιών, στοιχηματισμού ή στοιχημάτων. Όλες οι υπηρεσίες μας είναι για λόγους ενημέρωσης και διασκέδασης μόνο.
  8. Το κάθε μέλος πρέπει να χρησιμοποιηθεί τις υπηρεσίες μας ως «εργαλεία» για την επιλογή των ορθών στοιχημάτων! Οι προτάσεις μας είναι με δικό σας ρίσκο!
  9. Προηγούμενα αποτελέσματα δεν είναι απαραιτήτως ενδεικτικά μελλοντικής αποδόσεως και το Wolf Money δε δεσμεύεται από κάποια διαβεβαίωση ότι τα κέρδη θα επιτευχθούν.


Οι υπηρεσίες μας απευθύνονται αποκλειστικά σε ενήλικους
Στο Wolf Money υποστηρίζουμε τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και συστήνουμε να παίζετε τυχερά παιχνίδια με μέτρο.

Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη.

ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ 1114.

Κοινοποίησε σε :
Back to top button