Στοίχημα

VIP είσαι! Τους γλεντάς…

Μέχρι και… ακριβές σκορ, είναι σε θέση να βγάλει η Bet Asian! Το λέμε, για όσους δεν ξέρουν το τί είδους προτάσεις θα βρει κάποιος στην συγκεκριμένη ενότητα της VIP. Τα ήδη μέλη, το γνωρίζουν καλά…

«Η Bet Asian αναλύει τις κινήσεις των αγορών της Ασίας και μας προτείνει σημεία με βάση το αποτέλεσμα της ανάλυσης αυτής!»

Χθες, όπως βλέπετε και στα «αποδεικτικά» από κάτω, πέρασαν όλα! ΚΑΙ η δυάδα, ΚΑΙ το μονό…ΚΑΙ το Ακριβές Σκορ για το οποίο σας είχαμε ενημερώσει από το πρωί…

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Σήμερα στην VIP…

 

➡️ Η BET ASIAN μας παρουσιάζει σημεία από εφτά αναμετρήσεις! Συγκεκριμένα θα βρείτε μία δυάδα, τρεις «ξερές» ισοπαλίες, ενώ σε δύο αναμετρήσεις από Ολλανδία ρισκάρουμε με Ακριβές Σκορ (και στις δύο περιπτώσεις υπάρχουν συμβουλές με TIPS για πιο SAFE ποντάρισμα)

➡️ Ο ΛΟΧΑΓΟΣ συμμετέχει στο παιχνίδι με απόδοση «2,04» και ο Ηλίας ΖΥΜΑΤΟΥΡΑΣ με απόδοση «2,65»

ΛΟΧΑΓΟΣ  από χθες έχει ανεβάσει δυάδα απόδοσης «4,52», με παιχνίδια από Αυστραλία….)


Εσύ ποιον δρόμο θα ακολουθήσεις;

Αν θες να είσαι με τους νικητές τότε έλα σήμερα κιόλας στην VIP στήλη. Το κόστος είναι επίτηδες μικρό (25€/μήνα) καθώς θέλουμε μαζί μας όσο το δυνατόν περισσότερους κερδισμένους παίκτες! Μπορείς να βρεις περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της VIP Members, αλλά και απαντήσεις στις συχνές ερωτήσεις που μας γίνονται, κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ. Αν ωστόσο έχεις ή σου δημιουργηθούν νέες απορίες, μπορείς να μας στείλεις μήνυμα (κλικ εδώ) και θα σου απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν!

 ΕΙΣΟΔΟΣ στην VIP

Κοινοποίησε σε :

Παρόμοια άρθρα

Back to top button