Γενικά

To Wolf Money περνάει σε άλλη εποχή!

Από 1η Μαΐου το Wolf Money αλλάζει μορφή! Ήδη θα έχετε παρατηρήσει ορισμένες αλλαγές τόσο στη δομή του site, όσο και στο περιεχόμενο!

Στόχος μας ήταν, είναι και θα είναι να είμαστε με τον παίκτη του στοιχήματος και όχι από την πλευρά των Μπούκμεϊκερς. Όσες δυσκολίες κι αν αντιμετωπίσαμε, όσες προτάσεις κι αν είχαμε στο παρελθόν, εμείς επιλέγαμε πάντα τον δύσκολο δρόμο! Για τις αρχές μας, αυτός ο δύσκολος δρόμος…ήταν πάντα και ο σωστός!

Στο νέο Wolf Money, τί αλλάζει;

✔️ Καταρχήν γίνεται ένα πιο εύκολο site για όλους εσάς! Πλέον δύσκολα θα «χάνεστε»!

✔️ Περισσότερα FREE TIPS σας περιμένουν. Όλα ομαδοποιημένα σε συγκεκριμένο σημείο (στην αρχική σελίδα, στο κάτω μέρος και πατώντας πάνω στο πεδίο “Free Tips”)

✔️ Επίσης, στην αρχική σελίδα έχουμε προσθέσει πεδίο με “Ειδήσεις“. Εκεί θα βλέπετε Previews αγώνων, ειδήσεις της τελευταίας στιγμής, χρήσιμα στατιστικά, αναλύσεις αριθμητικών δεδομένων, εικόνα των αγορών κλπ. Όλα δωρεάν!

✔️ Τα συνδρομητικά μας πακέτα τα έχουμε περιορίσει σε δύο! Την VIP MEMBERS και τη νέα στήλη LIVE BET (δείτε τα εδώ)

✔️ Για να μπορείτε όλοι να γίνετε συνδρομητές, έχουμε μία προσφορά! Με 10€ κόστος, θα έχετε πρόσβαση για 30 ημέρες και στα δύο παραπάνω πακέτα! Ναι καλά διαβάσατε! Με μόλις ….10€

✔️ Όλα τα ενεργά μέλη που έχουν συνδρομή αυτή τη στιγμή, αυτόματα και μέχρι την ημερομηνία λήξης τους, θα προστεθούν στην VIP MEMBERS από την 1η Μαϊου και έως ότου λήγει η υπάρχουσα συνδρομή τους

Κοινοποίησε σε :

Παρόμοια άρθρα

Back to top button