Ειδήσεις

Middles Bets στην VIP MEMBERS

Τα Middles Bets βρίσκονται κάπου μεταξύ τζόγου και ασφαλούς στοιχήματος χωρίς απώλειες. Αποτελούν τον πιο καλό τρόπο συνδυασμού των δεξιοτήτων σας στο κανονικό και στο ασφαλές στοίχημα. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να στοχεύσετε  σε ένα συγκεκριμένο επιθυμητό αποτέλεσμα για ένα αθλητικό γεγονός.

Εμπεριέχεται ένα μικρό ρίσκο αλλά το κέρδος είναι υψηλότερο από τα συνηθισμένα ασφαλή στοιχήματα (sure bets). Η συγκεκριμένη μέθοδος στοιχήματος συνιστάται σε έμπειρους παίκτες οι οποίοι πέρα από το κεφάλαιο που πρέπει να διαθέτουν, επιβάλλεται να έχουν και όλα εκείνα τα εφόδια (υπομονή, πλάνο, διαχείριση χρημάτων, κλπ) που θα τους οδηγήσει στην επιτυχία.

Από τις 12 Μαρτίου 2019 το Middle Bet έχει προστεθεί ως νέα κατηγορία στην VIP MEMBERS και έτσι όλα μας τα μέλη θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν στη πράξη (και όχι μόνο στη θεωρία) τα σημεία μας και τον τρόπο που αυτά τα ποντάρουμε.


VIP MEMBERS
Για τους νέους της παρέας:
 Τί κάνουμε εδώ στο MIDDLE BET; Παίζουμε δύο σημεία στον ίδιο αγώνα σε δύο διαφορετικές εταιρίες. Το πως τα παίζουμε, (επιλογή/ποσό πονταρίσματος) αναφέρεται πιο κάτω.

Ώρες ανανέωσης: Πρώτη ανανέωση της ημέρας θα γίνεται μέχρι τις 09:00. Από εκεί και πέρα θα γίνονται επιπλέον ανανεώσεις μέσα στη μέρα (όχι πάντα) και θα γίνονται μέχρι μία ώρα μετά τη λήξη του προηγούμενου αγώνα (για παράδειγμα αν έχουμε αγώνα που ξεκινάει στις 16:00….αν είναι προσθέσουμε νέο παιχνίδι θα το κάνουμε από τις 18:00 μέχρι τις 19:00)

Προσοχή: Η φιλοσοφία της VIP MEMBERS δεν αλλάζει εξαιτίας του Middle Bet. Η βασική κατηγορία της VIP MEMBERS είναι η GREEN LINE, μετά πάει η RED LINE και στο τέλος το …MIDDLE

Κοινοποίησε σε :

Παρόμοια άρθρα

Back to top button