Στοίχημα

FREE – Πεντάδα απόδοσης «17,26»

Το Wolf Money Bet από την αρχή της λειτουργίας του, έχει αποδείξει ότι είναι σύμμαχος με τον παίκτη του στοιχήματος και όχι με τους …Μπουκ. Σύμμαχος με όλους τους παίκτες. Συνδρομητές και μη! Απόδειξη τούτου, είναι ότι αρκετά συχνά αφήνει «ελεύθερες» τις στήλες του, όπου όλοι μπορούν να έχουν πρόσβαση στα προγνωστικά!

Το τριήμερο 4-6 Μαΐου αποφάσισε να «ξεκλειδώσει» τα σημεία της Bet Asian! Πρόκειται για επιλογές που βγαίνουν από την ανάλυση που κάνουμε πάνω στις αγορές των Ασιατικών εταιριών!

Η συγκεκριμένη κατηγορία βρίσκεται στην «VIP MEMBERS» και είναι μία από τις τρεις κατηγορίεςπου υπάρχουν εκεί για τα VIP μέλη! Όχι όμως και η κύρια…

H ΒΑΣΙΚΗ κατηγορία…

Όπως συμβουλεύουμε και τα μέλη της «VIP MEMBERS» τα σημεία με βάση την κίνηση των αγορών της Ασίας, δεν είναι επιλογές οι οποίες έχουν φιλτραριστεί με επιπλέον μελέτη από εμάς (ειδησεογραφία, παρασκήνιο, κίνητρο ομάδων κλπ). Ως εκ τούτου είναι επιλογές που χαρακτηρίζονται ως «Μεσαίου Ρισκου».

Η κατηγορία η οποία θα κρίνει τη δουλειά μας σε βάθος χρόνου, είναι η «ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ». Στο ταμείο της VIP μάλιστα (στόχος ο οκταπλασιασμός του κεφαλαίου μας – ΔΕΣ ΕΔΩ) εφαρμόζεται διαχείριση χρημάτων ΜΟΝΟ στα σημεία της «ΒΑΣΙΚΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ»

>>> Μάθετε περισσότερα για την «VIP MEMBERS» και τον τρόπο λειτουργίας της ΕΔΩ

Κοινοποίησε σε :

Παρόμοια άρθρα

Back to top button