TicketΕιδήσειςΣτοίχημα

FREE η πρόταση του… «Mr 70%»!

Ο Δαυίδ Αμανατίδης «σαρώνει» τον Αύγουστο, με το χθεσινό ταμείο απόδοσης «1,75» έφτασε το 70% στις πετυχημένες προτάσεις με μέσο όρο απόδοσης «1,87». Το wolfmoneybet.com σας προσφέρει FREE τις προτάσεις του… «Mr 70%» (μακάρι να φτάσει και παραπάνω), για την Τετάρτη και την Πέμπτη…

 

 

Δείτε ποιοι είμαστε και τι… μπάλα παίζουμε!

Στα παραμύθια υπάρχει ο… κακός λύκος. Στην ίδια τη ζωή και στο στοίχημα υπάρχει ο «λύκος του χρήματος». Και δουλειά του είναι να κυνηγά τις ευκαιρίες και να σας τις σερβίρει στην οθόνη του υπολογιστή σας.

Φροντίζουν για αυτό ο Δαυίδ Αμανατίδης, ο Ηλίας Ζυματούρας, ο Σταύρος Κολίλας, οΓιάννης Αμανατίδης και ο ΛΟΧΑΓΟΣ

➡️ Το «wolfmoneybet» απαρτίζεται από επαγγελματίες Tipsters οι οποίοι μέσα από την πολύωρη καθημερινή τους δουλειά παράγουν μόνοι τους τα σημεία (δεν ακολουθούμε κανέναν-αντίθετα, μας ακολουθούν). Έτσι, για να μπορούμε όλοι μας να αφιερώνουμε τις ώρες που είναι απαραίτητες προκειμένου να είμαστε έγκυροι στις προτάσεις μας, θα πρέπει να υπάρχουν και όροι άκρως επαγγελματικοί. Οπότε, ή θα έπρεπε να μπούμε στη διαδικασία να διαφημίζουμε στοιχηματικές εταιρίες (και να παρακαλάμε να χάσετε για να πάρουμε το μερίδιό μας) ή να επιλέξουμε το δρόμο της συνδρομής! Εμείς, επιλέξαμε το δεύτερο! Να ήμαστε δηλαδή, συνεργάτες με τον παίκτη!


🛡 Για να έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες του site πρέπει να έχετε μηνιαία συνδρομή. Τα «πακέτα» μας είναι Value for Money! Η πληρωμή γίνεται εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, εφόσον έχετε Pay Pal ή χρεωστική/πιστωτική κάρτα. Ωστόσο μπορείτε ακόμα να πληρώσετε τη συνδρομή σας μέσω e-banking ή με κατάθεση στη τράπεζα!


Τι μπορείτε να βρείτε:

🔷 Στήλη «ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ»

Καθημερινές επιλογές από τους Δαυίδ Αμανατίδη, Σταύρο Κολίλα και Γιάννη Αμανατίδη. Στην ίδια στήλη καθημερινά και δυάδα με τα δυνατά OVER της ημέρας, αλλά και η ΙΣΟΠΑΛΙΑ της ημέρας!

Το μηνιαίο κόστος για όποιον επιλέξει να γίνει συνδρομητής στην στήλη ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ είναι 10 ευρώ – ΔΗΛΑΔΗ 0,33€ την ημέρα!


🔶 Στήλη «VIP MEMBERS»

Η VIP MEMBERS είναι μία συνδρομητική υπηρεσία του Wolf Money Bet, η οποία απευθύνεται σε παίκτες με τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

• Έχουν ωριμάσει στοιχηματικά

• Βλέπουν το στοίχημα ως επένδυση

*** Αν δεν έχεις έστω ένα από τα παραπάνω κριτήρια, τότε η VIP MEMBERS  δεν είναι κατάλληλη για σένα

Πως λειτουργεί;

⚽️ Υπάρχουν δύο ΒΑΣΙΚΕΣ κατηγορίες από τις οποίες κρινόμαστε κάθε μήνα.  ΖΥΜΑΤΟΥΡΑΣ ΛΟΧΑΓΟΣ μετά από ενδελεχή μελέτη, γνώσεις και εμπειρία, προτείνουν καθημερινά σημεία από Λατινική Αμερική, Σκανδιναβία, Αυστραλία, Αγγλία, Γερμανία, Ισπανία, Ιταλία, Ελλάδα, καθώς επίσης και τις μεγαλύτερες διοργανώσεις παγκοσμίως (Champions League, Europa, Libertadores, Sudamericana)

⚽️ Κάθε πρόταση τους, συνοδεύεται και με ποσό πονταρίσματος, στα πλαίσια διαχείρισης ταμείου που εφαρμόζει κάθε μήνα η στήλη.

⚽️ Καθημερινά (εκτός απροόπτου-όπου θα ενημερώνεστε) η ανανέωση των προτάσεων, γίνεται το αργότερο μέχρι τις 09:00

⚽️ Εκτός από τις βασικές κατηγορίες, υπάρχουν και δύο ακόμα ενότητες οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως «εργαλείο» από τον παίκτη του στοιχήματος. Η BET ASIAN μας παρουσιάζει καθημερινά σημεία τα οποία προκύπτουν μετά την ανάλυση που κάνουμε πάνω στην κίνηση των αγορών της Ασίας και η BEST OF η οποία αναλύει αριθμητικά δεδομένα των αγώνων της ημέρας και μας παρουσιάζει τα καλύτερα σημεία σε διαφορετικές κατηγορίες στοιχημάτων.

Το μηνιαίο κόστος για όποιον επιλέξει να γίνει συνδρομητής στην στήλη VIP MEMBERS είναι 25 ευρώ – ΔΗΛΑΔΗ 0,83€ την ημέρα!

Και επειδή ζούμε σε εποχές παπάτζας/αλητείας/ψευτιάς….
στο Wolf Money Bet διατηρούμε ιστορικό των επιλογών μας!
Τόσο για την στήλη «ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ» (δες εδώ)
όσο φυσικά και για την στήλη «VIP MEMBERS» (δες εδώ)


🆕 Μία νέα, extra υπηρεσία – και αρκετά κερδοφόρα – που προστέθηκε από τον Φεβρουάριο στο Wolf Money Bet, είναι το LIVE BET

✔️ Κάθε πρόταση για LIVE BETTING, έρχεται μέσω SMS στο κινητό σας τηλέφωνο χωρίς χρέωση.
(Έτσι, δεν χρειάζεται να είστε συνεχώς online και να περιμένετε το πότε θα ανέβει κάθε πρόταση)

✔️ Όλα τα προτεινόμενα σημεία θα μπορούν να παιχθούν σε οποιοδήποτε στοιχηματική εταιρία
(Και στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ) 

Το μηνιαίο κόστος για όποιον επιλέξει να γίνει συνδρομητής στην στήλη LIVE BET είναι 20 ευρώ – ΔΗΛΑΔΗ 0,66€ την ημέρα!

Επέλεξε παρακάτω το πακέτο που θες και γίνε….«ΛΥΚΟΣ» του στοιχήματος!


🔞 Οι υπηρεσίες μας απευθύνονται αποκλειστικά σε ενήλικους Στο Wolf Money Bet υποστηρίζουμε τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και συστήνουμε να παίζετε τυχερά παιχνίδια με μέτρο. Επισκεφτείτε το www.kethea-alfa.gr για συμβουλές και υποστήριξη. ΚΕΘΕΑ ΑΛΦΑ τηλ 1114.

Κοινοποίησε σε :

Παρόμοια άρθρα

Back to top button