Στοίχημα

FREE: Δύο ευκαιρίες για «Δευτέρα» (με βάση την ανάλυση των αριθμητικών δεδομένων)

Καλή εβδομάδα σε όλους! Σας παρουσιάζουμε παρακάτω τα αποτελέσματα της ανάλυσης των αριθμητικών δεδομένων που κάναμε σε δύο παιχνίδια της Δευτέρας (10/05/21).

Όπως βλέπετε και παραπάνω, η ανάλυση των αριθμητικών δεδομένων μας δίνει μία εντελώς διαφορετική εικόνα, απ’ ότι αυτή που βρίσκουμε στις αγορές! Από τα πολλά value σημεία που προκύπτουν στο ματς, θα κρατήσουμε το «G/G» σε απόδοση «2,10»…


Όπως βλέπετε και παραπάνω, η ανάλυση των αριθμητικών δεδομένων μας δίνει μία εντελώς διαφορετική εικόνα, απ’ ότι αυτή που βρίσκουμε στις αγορές! Τόσο στα σημεία νίκης, όσο και στα στοιχήματα σε γκολ! Προσωπικά θα κρατήσουμε το «G/G» σε απόδοση «1,60» αλλά και το «ΔΙΠΛΟ» με χάντικαπ +2 για την Νυρεμβέργη σε απόδοση «1,47» (για να προσθέσω μεγαλύτερη ασφάλεια)

Το πρόγραμμα ανάλυσης αριθμητικών δεδομένων (για να αναλύετε μέσα σε ελάχιστο χρόνο όποιο παιχνίδι θέλετε) μπορείτε να το αποκτήστε κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

(στο excel που θα κατεβάστε, μαζί με το πρόγραμμα υπάρχουν και οδηγίες συμπλήρωσης του πίνακα, ωστόσο αν αντιμετωπίστε πρόβλημα, μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected])

Κοινοποίησε σε :

Παρόμοια άρθρα

Back to top button