Στοίχημα

FREE…απόδοση «2,22»

Η ΒΕΤ ASIAN αναλύει τις κινήσεις των αγορών της Ασίας και μας προτείνει καθημερινά σημεία σύμφωνα με το αποτέλεσμα της ανάλυσης αυτής!
.

Για σήμερα Tρίτη….

➡️ Η BET ASIAN μας παρουσιάζει σημεία από πένττε αναμετρήσεις! Οι αποδόσεις των προτάσεων για σήμερα είναι από «1,97» έως «3,25». Σέντρα στο πρώτο ματς στις 12:00…

➡️ Στην VIP στήλη θα βρείτε επίσης, δυάδα από τον ΛΟΧΑΓΟ με απόδοση «2.36»δύο σημεία από ΖΥΜΑΤΟΥΡΑ με αποδόσεις «1.80» & «2.05»και τρία σημεία από ΚΟΛΙΛΑ με αποδόσεις από «2.35» έως «3.25»


Μέχρι και ακριβές σκορ βρήκαμε χθες (στα extra Tips)…

Χθες επιλέξαμε την 1η επιλογή της BET ASIAN να την δώσουμε δωρεάν! Έτσι τα ταμεία ήταν πολύ περισσότερα αφού το συγκεκριμένο σημείο το είδε και το έπαιξε πολύς κόσμος!!!!! Ωστόσο τα κέρδη για τα VIP μέλη, ήταν ακόμα πιο πολλά, αφού όπως βλέπετε και στη συνέχεια, διαβάσαμε τις αγορές….σχεδόν τέλεια!


Σήμερα… πάλι FREE

Και σήμερα επιλέγουμε να δώσουμε FREE το πρώτο bet της BET ASIAN. Καλή τύχη σε όλους!!!

** Για να δεις όλες τις σημερινές προτάσεις της BET ASIAN κάνε login στην VIP MEMBERS
*** Oι βασικές ενότητες της VIP στήλης μας, είναι αυτές των Tipsters: ΛΟΧΑΓΟΣ & ΖΥΜΑΤΟΥΡΑΣ. Οι προτάσεις της BET ASIAN μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως “εργαλείο” από τους παίκτες του στοιχήματος


Εσύ ποιον δρόμο θα ακολουθήσεις;

Αν θες να είσαι με τους νικητές τότε έλα σήμερα κιόλας στην VIP στήλη. Το κόστος είναι επίτηδες μικρό (25€/μήνα) καθώς θέλουμε μαζί μας όσο το δυνατόν περισσότερους κερδισμένους παίκτες! Μπορείς να βρεις περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της VIP Members, αλλά και απαντήσεις στις συχνές ερωτήσεις που μας γίνονται, κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ. Αν ωστόσο έχεις ή σου δημιουργηθούν νέες απορίες, μπορείς να μας στείλεις μήνυμα (κλικ εδώ) και θα σου απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν!

 ΕΙΣΟΔΟΣ στην VIP

Κοινοποίησε σε :

Παρόμοια άρθρα

Back to top button