Free WolfΣτοίχημα

FREE: Αναλύσεις – προγνωστικά για τις κούρσες στην Κύπρο!

Διαβάστε (ή κατεβάστε) σε μορφή pdf το πρόγραμμα των Ιπποδρομιών που θα διεξαχθούν στην Κύπρο την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου. Ακολουθούν οι προτάσεις του «Champion»

[pdf-embedder url=”http://wolfmoneybet.com/wp-content/uploads/2017/12/KYPROS-KYRIAKH-3.12.pdf” title=”KYPROS – KYRIAKH 3.12″]

 

 

Η συνδρομή μας για τον Ιππόδρομο είναι ΜΟΛΙΣ 6 € τον μήνα! Κάντε «κλικ» ΕΔΩ για να δείτε τα πακέτα μας…

Κάντε LIKE («μου αρέσει», κλικ ΕΔΩ) στη σελίδα μας στο Facebook (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) για να ενημερώνεστε άμεσα για τις προτάσεις μας…

 

Ο «Champion» προτείνει για τις κυπριακές Ιπποδρομίες

 

1η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ

ΠΡΟΤΑΣΗ: Πρώτη τύχη στον ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΜΑΗΛ (1). Πιθανό να πλασαριστεί στο «δίδυμο» ο ΣΑΟΥΝΤ ΕΝΕΡΤΖΙΗ (4). Για… τιμητικές θέσεις ο ΜΑΤΘΙΑΣ (2)

2η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ

ΠΡΟΤΑΣΗ: Εδώ περιμένουμε να διακριθούν ΤΑΚΚΑΤΑΜΜ ΛΑΒ (3) και ΕΥΙΠΠΗΣ ΛΑΣ (1). Την «τετράδα» μπορούν να συμπληρώσουν οι ΝΟΥΡ (7) και ΧΑΒΑΗ ΓΚΑΜΠΛΕΡ (4)

3η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ

ΠΡΟΤΑΣΗ: Στους διετής ξεχωρίζει ο αήττητος «σπρίντερ» ΓΕΝΕΣΙΟΣ (1). Σε καλή φόρμα αυτή την εποχή ο ΦΛΑΗ ΚΙΓΚ (2), θα τον συμπεριλάβουμε στο «φορκάστ».

4η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ

ΠΡΟΤΑΣΗ: Δύσκολη κούρσα. Καταλήξαμε στο «δίδυμο» ΜΑΚΟΥΤΖΗΣ (3) – ΑΖΟΥΛΑ (5), επειδή είναι τα πιο σταθερά άλογα στον συγκεκριμένο όμιλο.

5η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η καλύτερη κούρσα της ημέρας, το κλασικό Κύπελλο Αφροδίτης. Ξεχωρίζει η ΑΡΙΣΤΟΝΙΚΗ (4), δύσκολα θα απειληθεί, παρά την παρουσία της γρήγορης Αναγέννησης. Η απόσταση (2.250μ.) ευνοεί τη ΜΥΡΣΗΝΗ (6), ενώ ελπίδες να πρωταγωνιστήσει στην άφιξη έχει η φορμαρισμένη ΑΕΛΛΑ (1).

6η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ

ΠΡΟΤΑΣΗ: Κατέβηκαν κλάση και ξεχωρίζουν οι ΙΠΟΛΛΥΤΗ (6) – ΕΛΑ ΚΑΛΛΟΝΗ (7). Θα μπορούσαμε να πούμε ότι περιμένουμε να γίνει μεγάλο «ματς» μεταξύ τους, αλλά υπάρχει και ο ΕΝΑΡΕΤΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ (5), που έχασε τη νίκη στα… χαρτιά, μετά από ένσταση και θέλει πίσω το… αίμα του.

7η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ

ΠΡΟΤΑΣΗ: Δύο λογικά φαβορί, σε ανοιχτή διαδρομή (1.500μ.), που αναμένεται να μαζέψουν το παιχνίδι. Πρόκειται για τους ΝΤΑΗΑΜΟΝΤ ΒΑΣΙΛΗΣ (3) και ΕΛΕΙΟΣ (4), αμφότεροι διανύουν περίοδο φόρμας. Η ΜΑΡΙΤΑΣΣ (8) τους νίκησε στη μικρή απόσταση και δεν αποκλείεται να φανεί πάλι εξίσου δυνατή, αν και η απόσταση θα τη δυσκολέψει.

8η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ

ΠΡΟΤΑΣΗ: Ο ΑΟΥΑΡ ΧΟΥΠ (1) με τα 64 κιλά έχει αποκτήσει σπουδαία τύχη για την κούρσα. Θα επιχειρήσει να… βγει μπροστά και να κρατήσει έως το τέλος. Ο ΝΤΙΣΚΟΥΕΑΡΝΤ (5) τρέχει καλά στα μέτρα (1.000) και μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην κούρσα, ενώ ο έμπειρος ΖΕΥΣ (9) είναι ικανός να κάνει τη ζημιά.

Καλή (μας) τύχη…

Champion

ΞΕΝΕΣ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ

 

ΚΟΥΡΣΑ 21η: «Παίζουμε» SEVENTH PLAIN (Νο 2): Με το που ανατέθηκε στον Μάρκους ο πενταετής επέστρεψε μετά από καιρό στις νίκες. Μάλιστα σε αυτά τα μέτρα είχε να τρέξει από τότε που τον είχε ιππεύσει πάλι ο ίδιος τζόκεϊ, από τον Γενάρη! Βρήκε την απόστασή του και τον αναβάτη του, οπότε πάμε μαζί του για τη ρεπετισιόν.


ΚΟΥΡΣΑ 22η: «Παίζουμε» Uncle Alastair (Νο 8): Αν και ήταν μεγάλο φαβορί ανετράπη στην πρόσφατη επανεμφάνισή του, τρέχοντας για πρώτη φορά σε εμπόδια! Νωρίτερα είχε δύο στα δύο σε μεγάλες αποστάσεις, αλλά σε επίπεδες κούρσες. Η ποιότητά του εδώ είναι μεγάλη και λογικά αυτή τη φορά θα τα καταφέρει να πηδήσει πάνω από όλα τα εμπόδια.

ΚΟΥΡΣΑ 25η: «Παίζουμε» Paper Roses (Νο 1): Επέστρεψε μετά από αποχή επτά μηνών και τερμάτισε δεύτερη, πιστοποιώντας την καλή προετοιμασία που έκανε για να μπει δυνατά στη νέα περίοδο. Της ταιριάζει ο στίβος και θα ποντάρουμε στη νίκη της με πιθανή απόδοση τριπλασιασμού των χρημάτων μας.

Καλή (μας) τύχη…

Champion

Κοινοποίησε σε :

Παρόμοια άρθρα

Back to top button