ΕιδήσειςΣτοίχημα

BOOOOOOM…. και Wolf CLASS

Το WolfMoney μας μαζεύει πάλι στα «θρανία», διοργανώνοντας μικρά ολιγομελή τμήματα με σκοπό να ανέβουμε επίπεδο ως παίκτες του στοιχήματος!

Όλο τον Μάιο και σχεδόν καθημερινά, στην Wolf Class θα παραδίδονται μαθήματα σχετικά με την… Α.ΜΕ.ΣΗ. (Ασιατική Μεθοδολογία Εύρεσης Σημείων).

Δείτε παρακάτω χρήσιμες πληροφορίες σχετικά (πατώντας πάνω στην κάθε ερώτηση, εμφανίζει από κάτω την απάντηση)

Τί θα μάθω από το σεμινάριο; Πλεονεκτήματα/Μειονεκτήματα

Μετά το σεμινάριο θα είσαι σε θέση, μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα (στην κυριολεξία), να μπορείς να ποντάρεις σε σημεία  – ακόμα και σε αγώνες με ομάδες που δεν τις γνωρίζεις – με μεγάλο ποσοστό επαλήθευσής τους! Δεκάδες σημεία καθημερινά, εκατοντάδες το Σαββατοκύριακο! Σημεία, όχι στη τύχη και χωρίς να χρειαστεί να μελετήσεις!

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
➕  Περισσότερος ελεύθερος χρόνος (δεν χρειάζεται να διαβάζεις ειδησεογραφία, να αναλύεις στατιστικά κλπ). Ο χρόνος που απαιτείται για να εντοπίσεις σημεία είναι ελάχιστος (λίγα δευτερόλεπτα)

➕  Περισσότερα σημεία (μπορείς να βρεις σημεία για ποντάρισμα 24 ώρες την ημέρα – κάθε ημέρα)

➕  Δεν χρειάζεται να ξοδεύεις χρήματα αγοράζοντας συνδρομές/εφημερίδες κλπ (όλα τα κάνεις μόνος σου μέσα από τον υπολογιστή/κινητό σου…μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα)

➕  Σημεία και PRE GAME και LIVE (με την Ασιατική Μεθοδολογία Εύρεσης Σημείων, μπορείς να παίξεις σημεία τόσο σε αγώνες που δεν ξεκίνησαν όσο και σ’ αυτούς που είναι σε εξέλιξη)

➕  Τα σημεία που μπορούν να βγουν από την μέθοδο αυτή είναι: Σημείο νίκης (1Χ2), Σημείο νίκης (1Χ2) από ημίχρονο, Over/Under, GG/NG, Συνολικά γκολ στο παιχνίδι, Συνολικά γκολ ομάδας, Ακριβές σκορ

➕  Μετά την παρακολούθηση των σεμιναρίων θα μπορείς να είσαι σε επαφή μαζί μας (για όσο εσύ χρειάζεσαι) προκειμένου να σε βοηθήσουμε όπου χρειάζεσαι βοήθεια ή να ξαναδούμε κάτι το οποίο δεν έχεις καταλάβει στο σεμινάριο (ή θες να ξανά δεις)

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
➖ Ορισμένα από τα σημεία που θα βγάζεις, ενδέχεται να μην μπορείς να τα παίξεις σε όλες τις στοιχηματικές εταιρίες

➖ Επειδή το συγκεκριμένο σεμινάριο έγινε και το 2017 σε Ελλάδα και Κύπρο, ήμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι ο τρόπος λειτουργίας της Ασιατικής Μεθοδολογίας Εύρεσης Σημείων δεν έχει τα ίδια αποτελέσματα σε όλους. Αυτό οφείλεται στον λάθος τρόπο που διαχειρίζονται την ήττα (Χάνεις, «τρελαίνεσαι» και ποντάρεις με μόνο σκοπό να πάρεις πίσω τα χαμένα χωρίς να ακολουθείς κανέναν κανόνα, επειδή απλώς έχεις «θολώσει».)

Σε ποια αθλήματα μπορώ να στοιχηματίσω;

Αυτά που θα δείξουμε θα αφορούν μόνο για στοιχήματα σε ποδοσφαιρικούς αγώνες

Σε τί είδους παίκτες απευθύνονται τα σεμινάρια;

Καταρχήν, όπως και όλες οι υπηρεσίες του WolfMoney απευθύνονται σε ενήλικους άνω των 21 ετών. Από εκεί και πέρα, όσον αφορά τα σεμινάρια, αυτά θα βοηθήσουν όλους! Ανεξάρτητα από το επίπεδο που βρίσκεσαι, η Ασιατική Μεθοδολογία Εύρεσης Σημείων θα σου δείξει έναν νέο -εύκολο- τρόπο για να καταλήξεις σε σημεία

Τα σεμινάρια πως γίνονται; Θα πρέπει να έρθω στο χώρο σας;

Τα σεμινάρια όλα γίνονται εξ’αποστάσεως. Το μόνο που χρειάζεται να έχετε είναι internet, ηχεία ή ακουστικά και μικρόφωνο. Απαραίτητο για στην συμμετοχή σας, να έχετε ένα e-mail της Google (gmail) καθώς εκεί θα σας σταλθεί ο σύνδεσμος προκειμένου να συνδεθείτε στην αίθουσα “διδασκαλίας”

Μπορώ να παρακολουθήσω το σεμινάριο από κινητή συσκευή;

Μπορείτε να παρακολουθήστε από οποιαδήποτε συσκευή αρκεί να έχετε αυτά που αναγράφονται ως απάντηση στην προηγούμενη ερώτηση

Ημέρα/Ώρες σεμιναρίου - Διάρκεια

Η διάρκεια των σεμιναρίων είναι περίπου 1μιση ώρα (εξαρτάται από τις ερωτήσεις/διευκρινήσεις που θα χρειαστείτε στο τέλος). Όσον αφορά την ημέρα και τις ώρες συνάντησής μας, αυτά θα οριστούν εφόσον εκδηλώσετε ενδιαφέρον και αγοράσετε το εισιτήριό σας. Τα σεμινάρια γίνονται σχεδόν καθημερινά σε διαφορετικές ζώνες ώρας (πρωί, μεσημέρι, απόγευμα, βράδυ και αργά το βράδυ). Μετά την πληρωμή σας, θα σας δοθεί το πρόγραμμα της εβδομάδας και εσείς θα ορίσετε το πότε θέλετε να συμμετέχετε. Αν καμία από τις επόμενες ημέρες που έχουμε προγραμματίσει για την παρουσίαση, δεν σας βολεύει, τότε θα περιμένετε το νέο πρόγραμμα που θα βγει για τις επόμενες ημέρες/ώρες ή διαφορετικά θα έρθουμε σε επαφή εμείς μαζί σας, προκειμένου να ορίσουμε χρόνο και ημέρα που να βολεύει

Ποιο είναι το κόστος συμμετοχής; (Τρόποι πληρωμής)

Το κόστος συμμετοχής στο συγκεκριμένο μάθημα είναι 25€. Πληρώστε στην τράπεζα (ή μέσω e-banking). Τα στοιχεία του λογαριασμού μας είναι:

Από Ελλάδα (Τράπεζα Eurobank)
Όνομα: WOLF EXTRA TIME NEWS LTD
IBAN: GR4502603490000820200491630

Από Κύπρο (Τράπεζα Κύπρου)
Όνομα: WOLF EXTRA TIME NEWS LTD
IBAN: CY91002001950000357025907391

ΠΡΟΣΟΧΗ! Μετά την αγορά σας, ενημερώστε μας για την πληρωμή σας στο email [email protected] προκειμένου να σας στείλουμε το πρόγραμμα με τις ημέρες και τις ώρες των παρουσιάσεων!

Σε περίπτωση που κλείσω ημέρα και ώρα παρακολούθησης του σεμιναρίου και δεν τα καταφέρω να παρευρεθώ, μπορώ να κλείσω άλλη ημέρα;

Φυσικά. Μπορείτε να κλείσετε οποιαδήποτε ημέρα και ώρα από τις επόμενες παρουσιάσεις που έχουμε προγραμματίσει 
Κοινοποίησε σε :

Παρόμοια άρθρα

Back to top button