Στοίχημα

BET ASIAN: Τρεις επιλογές…η μία FREE

Η ΒΕΤ ASIAN αναλύει τις κινήσεις των αγορών της Ασίας και μας προτείνει καθημερινά σημεία σύμφωνα με το αποτέλεσμα της ανάλυσης αυτής!

.
Ένα ματς έβγαζε μάτια
χθες από τις αναλύσεις που κάναμε πάνω στις Ασιατικές Αγορές! Η ισοπαλία στο παιχνίδι της Χάρμπι με την Αλ Ιτιχάντ για την μεγάλη κατηγορία της Αιγύπτου! Το τελικό 0-0 ….έστειλε στο ταμείο τα μέλη της VIP Members!

Σήμερα η BET ASIAN έχει επιλέξει τρεις αναμετρήσεις, όπου εκτός της βασικής πρότασης, μας δίνει και extra tips σε κάθε μία από αυτές με σκοπό είτε να κυνηγήσουμε πιο safe σημεία, είτε να ζητήσουμε μεγαλύτερες (από την βασική πρόταση) αποδόσεις!

Το ένα από αυτά τα ματς…. σας το παρουσιάζουμε FREE παρακάτω!


Το χθεσινό…


Τα σημερινά…


Μην κάθεσαι στην «απ’ έξω»! Έλα με τους νικητές!

Αν θες να είσαι με τους νικητές τότε έλα σήμερα κιόλας στην VIP στήλη. Το κόστος είναι επίτηδες μικρό (25€/μήνα) καθώς θέλουμε μαζί μας όσο το δυνατόν περισσότερους κερδισμένους παίκτες! Μπορείς να βρεις περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της VIP Members, αλλά και απαντήσεις στις συχνές ερωτήσεις που μας γίνονται, κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ. Αν ωστόσο έχεις ή σου δημιουργηθούν νέες απορίες, μπορείς να μας στείλεις μήνυμα και θα σου απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν!

 ΕΙΣΟΔΟΣ στην VIP

Κοινοποίησε σε :

Παρόμοια άρθρα

Back to top button