Στοίχημα

«VIP Members»: Νέα στήλη για όσους βλέπουν το Στοίχημα ως… επένδυση!

Οι «Λύκοι» του στοιχήματος βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουν ότι από την Κυριακή 15 Απριλίου, ΟΛΟΙ και ΔΩΡΕΑΝ, θα έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσετε την «VIP Members».

Η «VIP Members» είναι μία νέα στήλη και… ήρθε στο «www.wolfmoneybet.com, στα πλαίσια της αναβάθμισης των υπηρεσιών μας.

Πρόκειται για στήλη η οποία θα λατρευτεί από παίκτες που βλέπουν το στοίχημα ως…επένδυση!

Η ομάδα που έχει αναλάβει τη λειτουργία της νέας αυτής στήλης, απαρτίζεται από επαγγελματίες Tipsters, οι οποίοι ειδικεύονται εδώ και χρόνια σε συγκεκριμένα πρωταθλήματα.

Οι στοιχηματικές προτάσεις που θα βλέπετε εκεί, θα είναι αποτέλεσμα μίας ενδελεχούς μελέτης πάνω στους αγώνες, η οποία βασίζεται σε αναλύσεις στατιστικών δεδομένων, ειδησεογραφίας, παρασκηνίου και εικόνα της αγοράς.

Στην «VIP Members» θα βρίσκετε δελτία μικρού ρίσκου κάθε φορά! Συνολικά τον μήνα, θα ανεβαίνουν περίπου 15 τέτοια δελτία!

Στόχος της στήλης είναι ξεκάθαρος: Το υψηλό ποσοστό επαλήθευσης των δελτίων κάθε μήνα!

Ωστόσο, επειδή στο στοίχημα υπάρχουν αστάθμητοι παράγοντες που δεν μπορούν να υπολογιστούν στο στάδιο της μελέτης, από την 1η Μαΐου θα εφαρμοστεί και σύστημα διαχείρισης χρημάτων πάνω σε κάθε δελτίο που θα ανεβαίνει, ούτως ώστε ακόμα και με ήττα… να κάνουμε ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο που θα έχουμε ορίσει!

Extra Υπηρεσίες – ΔΩΡΕΑΝ
* Οσοι βρεθούν κοντά μας και μετά την FREE περίοδο θα μπορούν να συμμετέχουν σε κλειστό γκρουπ με συμβουλές και προτάσεις για live bet.

* Στο ίδιο γκρουπ, καθημερινά θα υπάρχει ενημέρωση για την τάση των αγορών της Ασίας.

* Ακόμη, τα VIP μέλη θα μπορούν, σε καθορισμένες ημέρες και ώρες να έρχονται σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας (με απλή χρέωση). Σκοπός της τηλεφωνικής εξυπηρέτησης είναι να φτιάξουμε μαζί, το τέλειο σύστημα διαχείρισης χρημάτων, προσαρμοσμένο πάνω στις δυνατότητες σας και δικά σας «θέλω» πάνω στο στοίχημα.

ΥΓ: Το «τιμόνι» της VIP Members» θα κρατάει ο «Λοχαγός»! Δεν χρειάζονται συστάσεις για το τι ψάρια πιάνει, απλά του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες και… καλά ξενύχτια!

Κοινοποίησε σε :

Παρόμοια άρθρα

Back to top button