Ειδήσεις

Υποψίες για μεγάλο… στήσιμο στο Παρί-Ερυθρός Αστέρας!

Ανάβει φωτιές η γαλλική εφημερίδα «Equipe», χαρακτηρίζοντας «ύποπτο προς χειραγώγηση» το παιχνίδι της Παρί Σεν Ζερμέν με τον Ερυθρό Αστέρα για το Champions League.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι γαλλικές αρχές ερευνούν αν υπάρχουν βάσιμες αποδείξεις ότι το ματς ήταν «στημένο» (μετά την έντονη φημολογία που αναπτύχθηκε) για το εύρος τον γκολ. Υπενθυμίζουμε ότι η αναμέτρηση έληξε 6-1 υπέρ της Παρί.

Η «Equipe» αναφέρει πως λίγες ημέρες πριν από τη διεξαγωγή της αναμέτρησης, στα γραφεία της UEFA έφτασε η πληροφορία πως υψηλόβαθμος παράγοντας του Ερυθρού Αστέρα είχε ποντάρει 5.000.000 ευρώ στο ενδεχόμενο η ομάδα του να ηττηθεί τουλάχιστον με πέντε γκολ διαφορά, κάτι που τελικά συνέβη.

Αυτή τη στιγμή πάντως δεν έχει γίνει κάτι περισσότερο γνωστό και δεν έχει διαρρεύσει το όνομα του παράγοντα.

Σε σχόλιο της γαλλικής εφημερίδας γίνεται λόγος πως «Τις πληροφορίες στη Νιόν τις ξέρει μόνο ο Πρόεδρος της UEFA, Σέφεριν και ο άνθρωπος της ασφαλειας του», ενώ προσθέτουν πως η πηγή που έδωσε την πληροφορία ήταν τόσο αξιόπιστη, που δόθηκε αμέσως στον αρμόδιο οικονομικό Εισαγγελέα που κίνησε όλες τις διαδικασίες.

Η Παρί απάντησε άμεσα στο δημοσίευμα. «Με απόλυτη έκπληξη και αγανάκτηση ενημερωθήκαμε για τις πληροφορίες που δημοσιεύσατε. Σε καμία περίπτωση δεν ζητήθηκε από μέλος του συλλόγου να συζητήσει άλλα θέματα απ’ εκείνα που συνδέονται στενά με την οργάνωση του αγώνα. Η ΠΑΡΙ επαναλαμβάνει την προσήλωσή της στις θεμελιώδεις αρχές, την ακεραιότητα των διοργανώσεων και αρνείται οποιαδήποτε μορφή πρακτικής που θα μπορούσε να θέσει υπό αμφισβήτηση αυτή την ακεραιότητα»…

Κοινοποίησε σε :

Παρόμοια άρθρα

Back to top button