Στοίχημα

Τραπεζίτης: Δύο για «φόρτωμα» και δύο συστήματα στην 1η ανανέωση της ημέρας…

Με κέρδη αρχίσαμε το μήνα, με κέρδη και συνεχίζουμε! Η αλήθεια είναι πως χθες είχαμε μεγαλύτερες προσδοκίες, αλλά η «ζημιάρα» Τσέλσι περιόρισε τα καθαρά μας κέρδη στα 35€ (αν δεν έχανε θα μιλούσαμε για καθαρά κέρδη κοντά στα 200€).

Επειδή όμως στο στοίχημα, ένας από τους βασικούς μας κανόνες είναι πως «στο στοίχημα, κερδίζει αυτός που δε χάνει» η χθεσινή μέρα στο σύνολό της δεν μπορεί να μην χαρακτηριστεί πετυχημένη, αφού η μέρα έκλεισε …στο «συν»!

Στην 1η ανανέωση για σήμερα (θα ακολουθήσει ακόμη μία στις, 20:00) θα βρείτε σημεία για όλα τα γούστα. Στην GREEN LINE υπάρχουν δύο μονά για «φόρτωμα» ενώ στην RED LINE θα βρείτε δύο συστήματα με τρία σημεία στο καθένα (ζητάμε 2άδες).

Όλα τα σημεία, συνοδεύονται με ενδεικτικό ποσό πονταρίσματος στα πλαίσια του ταμείου που διατηρεί ο Τραπεζίτης (και μπορείτε να βλέπετε την πορεία του ανά πάσα στιγμή, σε plugin που έχει προστεθεί και είναι μόνιμα στην αρχική σελίδα του site)

Ενεργοποίηση ΕΔΩ


Στον Τραπεζίτη θα βρείτε σημεία για όλα τα γούστα: 
GREEN LINE Εκεί υπάρχουν σημεία με ιδιαίτερες μεγάλες πιθανότητες επαλήθευσης (μικρού ρίσκου)
RED LINE Εκεί υπάρχουν σημεία με μεγαλύτερες αποδόσεις (σημεία κατάλληλα για δελτίο με δικαίωμα στα λάθη)


Το κόστος πρόσβασης στις Pre Game προτάσεις του Τραπεζίτη, είναι 40€ και η πρόσβαση ισχύει για 30 ημερολογιακές ημέρες από την επόμενη της αγοράς του πακέτου!


Τρόποι πληρωμής: Μπορείτε να ενεργοποιήστε τη συνδρομή σας με πολλούς τρόπους! Δείτε ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Κοινοποίησε σε :

Παρόμοια άρθρα

Back to top button