Γενικά

Τρίτη 28/02: Αριθμητικά δεδομένα στο Μπίλεφελντ-Μπόχουμ

Καλημέρες…

Η απόφαση για υποβιβασμό του ΠΑΟΚ χθες, που βγήκε περίπου στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης του Δικεφάλου με τον Βόλο, εκτιμώ ότι ως ένα βαθμό ήταν κι αυτό, μία αιτία που χάθηκε το χθεσινό bet.

Στο σήμερα, θα πάω με μία εξαιρετικά δυνατή δυάδα η οποία σχεδόν διπλασιάζει τα λεφτά μας…

Αναλύοντας τα αριθμητικά δεδομένα των σημερινών αναμετρήσεων… βρήκα ευκαιρίες στον αγώνα Μπίλεφελντ – Μπόχουμ (το παιχνίδι είναι από την Β’ κατηγορία Γερμανίας και είναι προγραμματισμένο για τις 19:30)…

Όπως βλέπετε και παραπάνω ευκαιρία υπάρχει στα γκολ και συγκεκριμένα στο «GOAL/GOAL». Εκεί, σύμφωνα με την ανάλυση των αριθμητικών δεδομένων, οι Μπούκμεϊκερς θα έπρεπε να μας προσφέρουν απόδοση «1,25». Αντί αυτού, στις αγορές βρίσκουμε το εξαιρετικό για τα δεδομένα… «1,60»

Τί άλλο παρατηρούμε; Ότι το «Χ», επίσης, δείχνει να είναι μία εξαιρετική περίπτωση καθώς το «3,65» που βρίσκουμε στις αγορές είναι κατά πολύ μεγαλύτερο από το «2,32» που θα έπρεπε βάσει στατιστικής, να ήταν!

Για όσους θέλουν μεγαλύτερη απόδοση, αν μαγειρέψουμε τα παραπάνω (δηλαδή βλέπουμε «Χ», «όβερ 1,5», «G/G» και οριακό «όβερ 2,5»….τότε μπορούμε να πάμε στα σκοράκια: 1-1 με απόδοση «6,90» ή  2-1 με απόδοση «8,50».

Κοινοποίησε σε :

Παρόμοια άρθρα

Back to top button