Στοίχημα

Το «Champions-BET»… παίζει στον κυπριακό Ιππόδρομο!

Διαβάστε (ή κατεβάστε) σε μορφή pdf το πρόγραμμα των Ιπποδρομιών που θα διεξαχθούν στην Κύπρο την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου.

Ακολουθούν οι αναλύσεις και οι προτάσεις, όπως δημοσιεύτηκαν στο νέο περιοδικό «Champions-BET» που ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ σε Κύπρο και Ελλάδα από τις 16 Νοεμβρίου.

ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ και ΠΕΜΠΤΗ στα περίπτερα!

[pdf-embedder url=”http://wolfmoneybet.com/wp-content/uploads/2017/11/KYPROS-AYTO-SOSTO.pdf” title=”KYPROS-AYTO SOSTO”]

«Τριπλέτα» σε δύσκολους ομίλους…

Με οκτώ κούρσες συμπληρώθηκε το πρόγραμμα της Τετάρτης 22 Νοεμβρίου, στο οποίο παρατηρούμε αρκετά ανοιχτές αναμετρήσεις, κυρίως λόγω των ερωτηματικών που υπάρχουν για την ετοιμότητα και την αγωνιστική παρουσία κάποιων ίππων. Αλογα, που είτε ταλαιπωρούνται από παθήσεις, είτε δυστροπούν!
Τα άλογα που για μας έχουν ένα θετικό προβάδισμα και θα μπορούσαμε να κάνουμε λόγω για στοιχηματικές βάσεις, είναι οι ΔΙΟΤΙΜΙΑ, ΜΑΒΕΡΙΚ και ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΥΒΑΓΟΡΑ.

1η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ

ΑΝΑΛΥΣΗ: Τη νίκη που έχασε στα χαρτιά θα θελήσει να πάρει η ΔΙΟΤΙΜΙΑ. Μία νίκη που έχασε με ένσταση και προβάλει σήμερα ως το μεγάλο και λογικό φαβορί. Πάει για κεφάλι και τέρμα, αφού την ευνοεί και η απόσταση. Βασικοί της αντίπαλοι οι ΤΑΚΚΑΤΑΜΜ ΛΑΒ και ΜΥΣΤΗΡΙΟ, με κλασικό αουτσάιντερ τον ΣΑΗΠΗΡΙΑΝ ΣΤΑΡ

ΠΡΟΤΑΣΗ: ΔΙΟΤΙΜΙΑ (5) – ΤΑΚΚΑΤΑΜΜ ΛΑΒ (3) – ΜΥΣΤΗΡΙΟ (1)

2η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ

ΑΝΑΛΥΣΗ: Εάν έτρεχε ο Μακουτζής θα ήταν το φαβορί. Σε έναν τόσο μέτριο όμιλο είναισχεδόν αδύνατο να ξέρεις το νικητή. Όλα είναι πιθανά και απαιτείται προσοχή. Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΥΒΑΓΟΡΑ ήρθε από τεράστια αποχή και λογικά θα αρχίσει να συνέρχεται και θα επανέλθει και στις νίκες, αφού είναι για καλύτερους ομίλους. Οι ΑΖΟΥΛΑ παλεύει συνέχεια, ενώ ο ΣΜΟΟΥΚ και ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ μπορούν να ανοίξουν κάποτε τα … φτερά τους.

ΠΡΟΤΑΣΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΥΒΑΓΟΡΑ (1) – ΑΖΟΥΛΑ (3) – ΣΜΟΟΥΚ (2)

3η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ

ΑΝΑΛΥΣΗ: Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΛΑΒ αν και ντεμπουτάρει ουσιαστικά στην κλάση, εκτιμούμε ότι μπορεί να τα καταφέρει εδώ, τόσο λογω φόρμας, όσο και λόγω χαμηλών βαρών. Κλασικός 1200άρης ο σπρίντερ ΦΥΤΑΚΗΣ ΣΤΑΡ, έτρεξε καλά από ρεπό και εδώ μπορεί κάλλιστα να φτάσει σε επίδοση που θα τον φέρει απειλητικό για όλους. Καλές δυνατότητες έχουν δείξει οι ΧΑΡΙΣ ΤΣΙΟΗΣ και ΙΠΠΟΔΑΜΟΣ, που συνεχίζουν να πρωταγωνιστούν και να πείθουν με την καλή τους φόρμα.

ΠΡΟΤΑΣΗ: ΝΙΚΟΛΑΣ ΛΑΒ (8) – ΦΥΤΑΚΗΣ ΣΤΑΡ (5) – ΙΠΠΟΔΑΜΟΣ (4)

4η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ

ΑΝΑΛΥΣΗ: Μόνιμα τρίτη η ΚΩΣΤΑΝΖΑ, μάλλον ήρθε η ώρα να ξεκολλήσει και να πάρει την πρώτη της νίκη. Έχει καιρό να παλέψει ο ΝΕΣΤΟΣ, αλλά με τόσο νερό στη Νότια Ευρώπη μάλλον … φούσκωσε. Πιο σταθερός ο ΒΕΗΡΟΝ και με πολλά περιθώρια εξέλιξης η ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ. Πάντως πρέπει να σημειώσουμε ότι ο ανώτερος ΜΠΟΜΠ ΔΕ ΚΙΓΚ έρχεται από μεγάλη αποχή λόγω διπλού κατάγματος!

ΠΡΟΤΑΣΗ: ΚΩΣΤΑΝΖΑ (2) – ΒΕΗΡΟΝ (1) – ΝΕΣΤΟΣ (9)

5η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ

ΑΝΑΛΥΣΗ: Την περασμένη εβδομάδα έτρεξαν μεταξύ τους οι περισσότεροι, οπότε υπάρχουν και η κούρσα αναφοράς, κατά κάποιον τρόπο. Πρέπει να τονίσουμε ότι η ΜΠΡΑΟΥΝ ΣΑΞΕΣ τους νίκησε στα 1000μ., γιατί να μην το κάνει και στα 1200μ. Η ΑΝΤΕΛ ξέρει να “τραγουδάει” στη μέρα της και η ΑΜΦΙΑΛΗ ξαναμπαίνει σε περίοδος φόρμας. Κλασικό αουτσάιντερ ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΝΙΚΟΛΗΣ.

ΠΡΟΤΑΣΗ: ΜΠΡΑΟΥΝ ΣΑΞΕΣ (5) – ΑΝΤΕΛ (1) – ΑΜΦΙΑΛΗ (3)

6η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ

ΑΝΑΛΥΣΗ: Εάν έτρεχε ο ΠΡΙΝΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά και θα πηγαίναμε μαζί του, αλλά θα περιμένει τυχόν διαγραφή. Εμείς, όμως, θα πρέπει να πάμε με τους σίγουρα εγγεγραμμένους και θα προτιμήσουμε τον ΚΛΕΑΡΧΟΣ μετά την τελευταία του νικηφόρα εμφάνιση, που έδειξε σπουδαία πρόοδο. Ο ΚΑΠΤΑΙΝ ΜΑΝΤΖΙΠΑΣ μπορεί σήμερα να επανέλθει στις πρωταγωνιστικές εμφανίσεις, κάτι που ισχύει και για την ΣΑΒΑΝ ΑΡΓΥΡΩ, η οποία δείχνει βελτιωμένη στις πρόβες. Πέρασε η εποχή για την ΑΚΡΟΓΙΑΛΙΑ, αλλά ποτέ δεν λες όχι όταν τα πράγματα είναι ήρεμα.

ΠΡΟΤΑΣΗ: ΚΛΕΑΡΧΟΣ (8) – ΚΑΠΤΑΙΝ ΜΑΝΤΖΙΠΑΣ (1) – ΣΑΒΑΝ ΑΡΓΥΡΩ (5)

7η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ

ΑΝΑΛΥΣΗ: Εάν η ΕΛΛΑΣ ΒΕΡΟΝΑ επαναλάβει το τελευταίο νικηφόρο της τρέξιμο, ξέρουμε ποιος θα είναι ο νικητής. Έχει τα φόντα να σημειώσει ρεπετισιόν και σε αυτό τον όμιλο. Πάντως, εδώ που τα λέμε, εάν ο Νέστος κατεβάσει πολύ νερό, θα πλημμυρίσει μέχρι το ΚΙΛΚΙΣ! Τρέξει σταθερά και δυνατά και ποτέ δεν αγνοούμε τη φόρμα, που τσακίζει και κλάσεις. Φιγουράρησε η ΒΙΖ Α ΒΙΖ και πρέπει να υπολογιστεί, χωρίς να αγνοούμε τον επικίνδυνο ΑΡΓΗΣ.

ΠΡΟΤΑΣΗ: ΕΛΛΑΣ ΒΕΡΟΝΑ (6) – ΚΙΛΚΙΣ (4) – ΒΙΖ Α ΒΙΖ (1)

8η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ

ΑΝΑΛΥΣΗ: Πριν από 10 μέρες έκανε κεφάλι και τέρμα ο ΜΑΒΕΡΙΚ και δεν τολμούσε κανένας να τον … περάσει. Από την ώρα που είναι εκτός κούρσας ο σπρίντερ Συμεών, όλα δείχνουν ότι θα δούμε το ίδιο έργο. Το άλλο στοιχείο που χαρακτηρίζει την κούρσα είναι η παρουσία της προβληματικής στο σταρτ ΜΑΡΤΙΝΑ ΣΑΝΤΗ, η οποία και υποφερτά να ξεκινήσει μπορεί να τους προλάβει όλους. Βάζεις χρήματα όμως, σε ένα άλογο που μπορεί να μην το δεις ποτέ να τρέχει; Ο ΚΑΝΕΛΛΟΣ νίκησε τον σπρίντερ και φαβορί πριν λίγες ημέρες και προβάλει πάλι επίδοξος μνηστήρας. Ελπίδες να παίξουν σημαντικό ρόλο στην άφιξη έχουν οι ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ και ΑΜΥΡΑΓΙΑΣ.

ΠΡΟΤΑΣΗ: ΜΑΒΕΡΙΚ (2) – ΚΑΝΕΛΛΟΣ (6) – ΜΑΡΤΙΝΑ ΣΑΝΤΗ (11)

 

Το Champions-BET κυκλοφορεί σε Ελλάδα και Κύπρο! Σούπερ έκδοση σε μέγεθος Α5 για Στοίχημα και Ιππόδρομο! Κάντε «κλικ» στη φωτό για να μεταφερθείτε στη σελίδα μας στο Facebook.

 

Κοινοποίησε σε :

Παρόμοια άρθρα

Back to top button