ΑΕΚ

Το ευρωπαϊκό όνειρο της ΑΕΚ

Η νίκη στη Ριέκα ανέβασε τους τόνους της αισιοδοξίας στην Ενωση. Ο επόμενος αγώνας με την Αούστρια Βιέννης την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ (22.05) έχει «κομβικό» χαρακτήρα.

Οι Αυστριακοί δεν είναι αυτό που λέμε «αχτύπητη ομάδα». Τη θεωρούν κατώτερη της Μπριζ που νίκησαν στα πλέι οφ με 3-0 και θεωρούν ότι μια νίκη βάζει υποθήκη για τη δεύτερη θέση στον όμιλο, αφού η Μίλαν, όπως και να το κάνουμε είναι το ακλόνητο φαβορί.

Η ΑΕΚ θέλει να έχει ισχυρή ομάδα στο Γιουρόπα, αφού διαθέτει όλα τα άλλα. Ενα μεγάλο γήπεδο με προοπτική να «προσθέτει» εισιτήρια στην ΟΥΕΦΑ, αλλά και καλές διασυνδέσεις μαζί της. Ο Αλέξης Δέδες, ο οποίς μέχρι πριν από λίγο καιρό εργαζόταν στην ΠΑΕ κι ίσως επιστρέψει μετά την απεμπλοκή του από την ΕΠΟ κι ο Ανδρέας Δημάτος είναι από τους λίγους Ελληνες που έχουν τόσο ισχυρές διασυνδέσεις στην Ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Εάν μετά από τόσα χρόνια απουσίας καταφέρει η ομάδα να περάσει στον δεύτερο γύρο του Γιουρόπα είναι σημαντικό και δημιουργεί προσδοκίες για το μέλλον.

Κοινοποίησε σε :

Παρόμοια άρθρα

Back to top button