Το «Α και το Ω»…
Από σήμερα, όπως σας είχαμε υποσχεθεί από την πρώτη μέρα λειτουργίας της VIP MEMBERS, τα μέλη της συγκεκριμένης κατηγορίας θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν και στρατηγική πονταρίσματος πάνω στα δελτία της Βασικής Πρότασης.
Το «Α και το Ω»…
Μπορεί στην Βασική Πρόταση να έχουμε μέχρι τώρα το απόλυτο στα νικηφόρα δελτία, ωστόσο ας ήμαστε ρεαλιστές….. Αυτό (το απόλυτο) κάποια στιγμή θα «σπάσει»! Κάπου εκεί, όταν -φυσιολογικά – θα έρθουν οι ήττες, η από την αρχή σωστή διαχείριση χρημάτων μας βοηθάει. Κυρίως στο κομμάτι της ψυχολογίας.
Μία καλή μέθοδο πονταρίσματος, θα πρέπει να προσφέρει στον παίκτη πρώτα απ’ όλα προστασία των χρημάτων του και σε δεύτερη φάση να δίνει «υποσχέσεις» και για μελλοντική αύξηση αυτών. Η λανθασμένη διαχείριση χρημάτων, οφείλεται σε πολύ μεγάλο βαθμό για την οικονομική καταστροφή του παίκτη του στοιχήματος!
Στόχος….ο ΟΚΤΑΠΛΑΣΙΑΣΜΟΣ
Στην VIP MEMBERS από την 1η Μαΐου θα εφαρμόσουμε συγκεκριμένο σύστημα διαχείρισης χρημάτων, βασισμένο πάνω στις Βασικές Προτάσεις της στήλης. Στόχος μας, να πολλαπλασιάσουμε το κεφάλαιό μας επί οκτώ φορές μέσα σε διάστημα τεσσάρων μηνών!