Free TipsFree WolfTicket

Το άρθρο με τα… χιλιάδες «κλικ» στο «wolfmoneybet.com»!

«Γεια σου φίλε. Ασχολείσαι με το στοίχημα; Δουλεύω σε μία στοιχηματική εταιρία και είμαι σε θέση να γνωρίζω ποια είναι τα στημένα παιχνίδια. Για σήμερα έχω μία ανατροπή 100% σίγουρη με απόδοση 25.00. Αν σε ενδιαφέρει, στείλε μου μία κάρτα των 100 ευρώ με paysafe».

Σίγουρα θα έχεις λάβει στο e-mail σου ή στο inbox στο Facebook το παραπάνω ή κάποιο άλλο παρόμοιο μήνυμα. Ίσως να έχεις μπει και στο πειρασμό να δοκιμάσεις κάποια φορά, με αποτέλεσμα μετά να χτυπάς το κεφάλι σου που σε έπιασαν κορόιδο.

Η μόδα αυτή ξεκίνησε εδώ και λίγα χρόνια και δυστυχώς η οικονομική κρίση που ήρθε και ρίζωσε στην Ελλάδα, επέτρεψε σε όλους αυτούς τους απατεώνες να κάνουν χρυσές δουλειές! Μαγκιά τους όμως! Τους βγάζω το καπέλο, αφού με πολύ λίγες ώρες δουλειάς, κατάφερναν και έβγαζαν 300-500 ευρώ την ημέρα! Το μήνα δηλαδή, minimum 9.000 ευρώ!

Ο τρόπος που δρούσαν συγκεκριμένος. Πλησίαζαν τα θύματά τους, αφού πρώτα τα εντόπιζαν από τα χιλιάδες γκρουπ που υπάρχουν στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, και τους υπόσχονταν μία πλούσια ζωή την οποία εξαιτίας της οικονομικής κρίσης δε την είχαν! Συνήθως η προσέγγιση συνοδευόταν και από ένα πρόσφατο ιστορικό στοιχημάτων, όπου διαβεβαίωνε ότι όντως ο τύπος αυτός που σε πλησίαζε, ήταν γνώστης των «πραγμάτων».

Όταν με τον καιρό όμως μαθεύτηκαν τα καμώματα τους είχε σαν αποτέλεσμα να πέσει η πελατεία τους, άρα να λιγοστέψουν και τα κέρδη τους. Εδώ όμως, είναι που θα τους ξαναβγάλω το καπέλο, αφού οι τύποι αυτοί το εξέλιξαν το επάγγελμα. Τι έκαναν; Δημιούργησαν πολλά ψεύτικα προφίλ στο Facebοok και ομαδοποίησαν τα θύματα τους στέλνοντας διαφορετικό σημείο στοιχηματισμού σε κάθε ομάδα ατόμων.

Για παράδειγμα, από ένα από τα ψεύτικα προφίλ «τσιμπούσαν» 40-50 άτομα και έδιναν ως «στημένο» το Χ/1 σε έναν αγώνα, από άλλο προφίλ σε άλλους 40-50 έδιναν το Χ/Χ στον ίδιο αγώνα, από ένα άλλο τρίτο ψεύτικο προφίλ έδιναν το 2/Χ σε κάποιους άλλους, κ.ο.κ. Μάλιστα, τους έλεγαν τώρα, πέρα από το γνωστό παραμύθι, ότι δε θέλουνε λεφτά για το πρώτο τους σημείο, και πως το δίνουν free (δωρεάν), με σκοπό να διαπιστώσουν τα θύματα ότι όντως έχουν να κάνουν με κάποιον που είναι σε θέση να γνωρίζει στημένα αποτελέσματα. Οι απατεώνες τα δίχτυα τους τα έριξαν… πλέον περιμένουν τη ψαριά!

Σε ένα ποδοσφαιρικό γεγονός υπάρχουν 9 πιθανοί συνδυασμοί σε ημίχρονο/τελικό. Οι πρωταγωνιστές της ιστορίας μας, έδιναν όλους τους πιθανούς συνδυασμούς σε διαφορετικές ομάδες ατόμων και στη συνέχεια «χτυπούσαν» μόνο σε εκείνους που το σημείο επαληθεύτηκε. Από τα 50 άτομα που είδαν ένα ημίχρονο/τελικό να επαληθεύεται, κάποιοι πίστεψαν ότι όντως έχουν να κάνουν με κάποιον που ξέρει τα στημένα παιχνίδια, με αποτέλεσμα να μη διστάσουν να πληρώσουν για το επόμενο στοίχημα. Η «δουλειά» ολοκληρώθηκε για τους απατεώνες!

Πλέον η νέα «μπίζνα» ακούει στο όνομα… «Pay after». Ξεκίνησε το 2014 να εμφανίζεται στα social media και πλέον τη «δουλεύουν» όλοι οι απατεώνες. Όσοι βρίσκονται πίσω από μία τέτοια «υπηρεσία», κατά ένα μεγάλο ποσοστό είναι οι ίδιοι οι οποίοι απαιτούσαν μέχρι το 2014 να τους πληρώσεις για να σου δώσουν τα «στημένα». Τώρα απλά το concept έχει αλλάξει! Και άλλαξε γιατί το παλιό κόλπο, πλέον δε πουλάει…

Οι απατεώνες βγαίνουν τώρα στη στοιχηματική πιάτσα με την «Pay After» υπηρεσία τους και το τραγικό (καλό γι’ αυτούς), είναι ότι έχουν πολύ μεγαλύτερη απήχηση, απ’ ότι πριν! Φαίνεται ότι το έχουν «σπουδάσει» το marketing και πλέον εφαρμόζουν πολλούς κανόνες του πάνω στη νέα αυτή «μπίζνα»! Η μέθοδος προσέγγισης είναι παρόμοια. Θα συνεχίσουν να μιλάνε, λες και ξέρουν πρόσωπα και καταστάσεις μέσα στις ομάδες ή μέσα στις εταιρίες στοιχημάτων κλπ. Δεν αλλάζει κάτι ως προς το «ποιηματάκι» τους. Τώρα όμως, αφού τα σημεία τους θα είναι δωρεάν και δε πρόκειται κανείς να τους απορρίψει κατά τη πρώτη προσέγγιση, μιας και δε ζητάνε χρήματα από πριν, θα απευθυνθούν σε πολύ περισσότερο κόσμο. Έτσι, από «θύματα» δεν θα ξεμείνουν ποτέ

Η διαδικασία που συνήθως ακολουθείται με την «Pay After» υπηρεσία τους, είναι η εξής: Βγάζουν στη φόρα ότι έχουν πληροφορία για ένα παιχνίδι. Τονίζουν ότι δε θέλουν λεφτά από πριν, κάτι που αμέσως-αμέσως μεταφράζεται στο ότι η «ζήτηση» θα είναι πολύ μεγαλύτερη. Χωρίζουν στη συνέχεια σε ομάδες τα άτομα που έδειξαν ενδιαφέρον, και στέλνουν στη κάθε ομάδα ατόμων και διαφορετικά σημεία, ευελπιστώντας ότι κάποιο από αυτά θα τους κάτσει!

Δώστε προσοχή και στις φωτογραφίες που ανεβάζουν, κυρίως στο facebook. Ενώ μιλάνε για στημένα 100%, δείχνουν δελτίο το οποίο το έχουν παίξει με λίγα λεφτά και πήραν πολλά! Συνήθως τα παιγμένα δελτία που εμφανίζουν είναι με 50-100 ευρώ. Αν μπεις στη διαδικασία να τους ρωτήσεις γιατί αφού ήταν στημένο, δεν έπαιξες πολλά χιλιάρικα πάνω στο σημείο, αλλά μόνο 50 ευρώ, απάντηση που να «στέκει» δεν θα πάρεις! Ανέφερα πιο πάνω ότι οι τύποι αυτοί, το δουλεύουν καλά το Marketing. Και οι φωτογραφίες αυτές που ανεβάζουν, δεν είναι τίποτα άλλο από ένα έξυπνο τρυκ προκειμένου να περάσουν και να δείξουν στον άφραγκο και απελπισμένο παίκτη του στοιχήματος, ότι με 20-30-50 ευρώ ποντάρισμα, αύριο θα έχει 1000 ευρώ!

Γιατί τους χαρακτηρίζουμε όμως «απατεώνες»; Γιατί πολύ απλά στημένα παιχνίδια δε γνωρίζουν, πληροφορίες και γνωριμίες δεν έχουν, και το μόνο που ξέρουν να κάνουν πολύ καλά είναι το πώς θα κοροϊδέψουν το κόσμο.

Όσοι τη «πάτησαν», καλά να πάθουν! Και καλά να πάθουν γιατί δεν έβαλαν το μυαλό τους να δουλέψει. Αν το έκαναν, θα δημιουργούσαν στο κεφάλι τους αυτόματα τα εξής ερωτήματα:

Πρώτον, πως είναι δυνατόν να είναι ένα παιχνίδι στημένο και να το ξέρουν πάνω από 20-30 άτομα;

Δεύτερον, πως είναι δυνατόν αφού είναι στημένο ένα παιχνίδι και πλέον το ξέρουν πάρα πολλά άτομα, να έχει μικρό τζίρο στην αγορά το συγκεκριμένο σημείο (που έχει στηθεί);

Τρίτον, γιατί ο τύπος αυτός προσπαθεί να βγάλει από κάποιον 20-50 ευρώ και δεν πάει να παίξει το σπίτι του, τη μάνα του και όλο του το σόι πάνω στο συγκεκριμένο σημείο και να λύσει το οικονομικό του πρόβλημα μια και καλή;

Από το βιβλίο του Λοχαγού
«Πλοηγός για το στοίχημα»

Κοινοποίησε σε :

Παρόμοια άρθρα

Back to top button