Ειδήσεις

Τουρκία: Αρκετές ομάδες στο… κόκκινο!

Τελευταία αγωνιστική και στην Τουρκία με πολλές ομάδες να είναι στο… κόκκινο.

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ: Θέλει μόνο νίκη με αντίπαλο την Σίβασπορ και, παράλληλα, «μη νίκη» των Φενέρ και Μπασακσεχίρ για να τερματίσει 2η (συμμετοχή στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ).(κωδ. 1389/19.00).

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ: Θέλει οπωσδήποτε νίκη στον εντός έδρας αγώνα με την Κόνιασπορ, παράλληλα, ήττα της Γαλατά αλλά και «μη νίκη» της Μπασακσεχίρ για να στεφθεί πρωταθλήτρια. Τερματίζει 2η (προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ), εφόσον φέρει ίδιο αποτέλεσμα με την Μπασακσεχίρ. Δεν της… κάνει το «Χ», σε περίπτωση νίκης της Μπεσίκτας. (κωδ. 1390/19.00).

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ: Αγωνίζεται στην έδρα της αδιάφορης Γκεζτέπε. Κατακτά το πρωτάθλημα με νίκη ή με ισοπαλία. Σε περίπτωση ήττας της και επιτυχίας των Μπασακσεχίρ και Φενέρ, τερματίζει 3η (υστερεί στην ισοβαθμία). (κωδ. 1392/19.00).

ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ: Θέλει νίκη στον εντός έδρας αγώνα με την Κασίμπασα, αλλά και ήττα της Γαλατά για να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Τερματίζει 2η (προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ), εφόσον φέρει καλύτερο αποτέλεσμα από τη Φενέρ. Δεν της… κάνει το «Χ», σε περίπτωση που έχει κερδίσει η Μπεσίκτας. (κωδ. 1393/19.00).

Κοινοποίησε σε :

Παρόμοια άρθρα

Back to top button