Στοίχημα

Τα «Best Of» του Σαββατοκύριακου

Με μία τριάδα για το Σάββατο συνολικής απόδοσης «4,82» και με μία δυάδα για την Κυριακή συνολικής απόδοσης «2,97», η ΒEST OF επιστρέφει στην ενεργό δράση αυτό το Σαββατοκύριακο!

📈 Η BEST OF αναλύει κάθε φορά, από στατιστικής απόψεως, τα παιχνίδια της ημέρας και μας παρουσιάζει τα καλύτερα σημεία με βάση την αριθμητική ανάλυση!

👀 Η μελέτη μας περιορίζεται στα πρωταθλήματα εκείνα τα οποία βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη και ταυτόχρονα έχουν παιχθεί τουλάχιστον 7-8 αγωνιστικές! Αυτός είναι και ο λόγος που αυτή τη στιγμή (και τις προηγούμενες εβδομάδες), η ποσότητα των προτεινόμενων σημείων ήταν μικρή!

🎯 Από τα τέλη Αυγούστου η BEST OF θα είναι σε θέση να σας παρουσιάζει πολύ περισσότερο υλικό και το σημαντικότερο, σε περισσότερες κατηγορίες στοιχημάτων (θα υπάρχει ήδη μέχρι τότε μεγάλο υλικό προς ανάλυση μιας και σιγά-σιγά από τώρα έχουμε πρεμιέρες πρωταθλημάτων).

➡️ Oι προτάσεις της BEST OF, βρίσκονται καθημερινά μεταξύ άλλων… στην VIP MEMBERS (ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΔΩ)

Θυμίζουμε
πως, για λίγο καιρό ακόμα θα έχετε τη δυνατότητα να έχετε πρόσβαση στην VIP MEMBERS με μόλις 20€. Στο ίδιο πακέτο της προσφοράς θα έχετε πρόσβαση ΚΑΙ στην στήλη «Προτάσεις» ΚΑΙ στην υπηρεσία «Live Bet» – ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

 

Κοινοποίησε σε :

Παρόμοια άρθρα

Back to top button