Στοίχημα

Τα στοιχήματα της ΑΣΙΑΣ για το ντέρμπι…

Η ΒΕΤ ASIAN αναλύει τις κινήσεις των αγορών της Ασίας και μας προτείνει καθημερινά σημεία σύμφωνα με το αποτέλεσμα της ανάλυσης αυτής!
.

Για σήμερα Κυριακή….

Η BET ASIAN από νωρίς το πρωί (06:30) βρίσκεται στη θέση της! Τα VIP μέλη θα βρουν, στην 1η ανανέωση, σημεία από εφτά αγώνες, καθώς επίσης και extra συμβουλές σε καθένα από αυτά τα ματς! Τα παιχνίδια της 1ης ανανέωσης ξεκινούν από τις 09:00 έως τις 16:00.

Θα υπάρξει και 2η ανανέωση, στις 12:00. Εκεί, η BET ASIAN θα μας μεταφέρει μεταξύ άλλων παιχνιδιών και την εικόνα των Ασιατικών Αγορών για το μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

➡️ Oι προτάσεις της ΒΕΤ ΑSIAN, βρίσκονται καθημερινά… στην VIP MEMBERS (ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΔΩ)

 


Επίσης, σήμερα στην VIP MEMBERS θα βρείτε:

  • VIP TICKET: Απόδοση «1.85»
  • ΖΥΜΑΤΟΥΡΑΣ: Μονό με απόδοση «1.70»
  • ΛΟΧΑΓΟΣ: Τρία σημεία με αποδόσεις από «1.50» έως «1.75». Επίσης ο ΛΟΧΑΓΟΣ έχει ανοικτό δελτίο από την Πέμπτη συνολικής απόδοσης «3,00» και το οποίο ολοκληρώνεται σήμερα με την αναμέτρηση Γουέστερν Γ.-Αδελαΐδα (09:00)
  • ΚΟΛΙΛΑΣ:Τρία σημεία με αποδόσεις από «2.35» έως «5.00».

Εσύ ποιον δρόμο θα ακολουθήσεις;

Αν θες να είσαι με τους νικητές τότε έλα σήμερα κιόλας στην VIP στήλη. Το κόστος είναι επίτηδες μικρό (25€/μήνα) καθώς θέλουμε μαζί μας όσο το δυνατόν περισσότερους κερδισμένους παίκτες! Μπορείς να βρεις περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της VIP Members, αλλά και απαντήσεις στις συχνές ερωτήσεις που μας γίνονται, κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ. Αν ωστόσο έχεις ή σου δημιουργηθούν νέες απορίες, μπορείς να μας στείλεις μήνυμα (κλικ εδώ) και θα σου απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν!

 ΕΙΣΟΔΟΣ στην VIP

Κοινοποίησε σε :

Παρόμοια άρθρα

Back to top button