Στοίχημα

Τα καλύτερα σημεία του κουπονιού

Ανανεώθηκε η «Best Of» για Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα, με έντεκα «Best of the Best» επιλογές σε διαφορετικές κατηγορίες στοιχημάτων!


Συγκεκριμένα θα βρείτε:

  • Για Παρασκευή 10 Αυγούστου, τρία σημεία απόδοσης «4,20»
  • Για Σάββατο 11 Αυγούστου, πέντε σημεία απόδοσης «7,67»
  • Για Κυριακή 12 Αυγούστου, δύο σημεία απόδοσης «2,09»
  • Για Δευτέρα 13 Αυγούστου, ένα σημείο απόδοσης «1,55»

Η φιλοσοφία της «Best Of»

Εδώ υπάρχουν τα καλύτερα σημεία σε διαφορετικές κατηγορίες στοιχημάτων με βάση τη στατιστική! – Η ενότητα ανανεώνεται καθημερινά και απευθύνεται σε όλους τους παίκτες του στοιχήματος, αφού πέρα από αυτούς που ακολουθούν «πιστά» τις επιλογές της «Best Of», η συγκεκριμένη ενότητα θα φανεί χρήσιμη στον καθέναν καθώς αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο με σκοπό να βοηθήσει τον παίκτη του στοιχήματος στη δική του μελέτη!


Το μενού της VIP MEMBERS

ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ: Σημεία με ελάχιστο ρίσκο. Οι προτάσεις της ενότητας αυτής απευθύνονται σε παίκτες όπου ποντάρουν μεγάλα ποσά! – Η ενότητα ανανεώνεται μόνο όταν υπάρχει κάτι το οποίο αξίζει να πονταριστεί!

ΒΕΤ ASIAN: Σημεία που προκύπτουν από την ανάλυση που κάνουμε πάνω στις Ασιατικές Αγορές. Οι προτάσεις της συγκεκριμένης ενότητας απευθύνονται σε παίκτες οποιασδήποτε κατηγορίας. Είτε παίζουν ΟΠΑΠ, είτε ίντερνετ! Είτε παίζουν λίγα χρήματα, είτε όχι! – Η ενότητα ανανεώνεται καθημερινά!

LOXAGOS BET: Εδώ βρίσκονται αναλύσεις και προτάσεις από τον «Λοχαγό» – Για την ανανέωση της ενότητας θα ενημερώνεστε καθημερινά το πρωί από την VIP («Δελτίο Ημέρας»)

BEST OF: Εδώ υπάρχουν τα καλύτερα σημεία σε διαφορετικές κατηγορίες στοιχημάτων με βάση τη στατιστική! – Η ενότητα ανανεώνεται καθημερινά και απευθύνεται σε όλους τους παίκτες του στοιχήματος, αφού πέρα από αυτούς που ακολουθούν «πιστά» τις επιλογές της «Best Of», η συγκεκριμένη ενότητα θα φανεί χρήσιμη στον καθέναν καθώς αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο με σκοπό να βοηθήσει τον παίκτη του στοιχήματος στη δική του μελέτη!

VALUE for money

Τα καλά νέα για όλους εσάς, είναι ότι παρότι αυξάνεται το υλικό και οι προσφερόμενες υπηρεσίες της VIP MEMBERS, η τιμή παραμένει η ίδια! Η πρόσβαση στην VIP MEMBERS εξακολουθεί να κοστίζει 50€ για πρόσβαση 30 ημερολογιακών ημερών. Επίσης, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την προσφορά (για λίγο ακόμα θα είναι διαθέσιμη), όπου πληρώνοντας δύο μήνες, έχετε πρόσβαση στην VIP για τρεις μήνες!!! – ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΕΔΩ

>Μετάβαση στην VIP<

 

 

Κοινοποίησε σε :

Παρόμοια άρθρα

Back to top button