Στοίχημα

Τί «παίζει» σήμερα;

Η Geena Mullins γεννήθηκε στην Αγγλία και είναι μοντέλο! Έχει έναν αδερφό, τον Johnny Mullins ο οποίος δηλώνει στην εφορία ως επάγγελμα: ποδοσφαιριστής! Ο Γιάννης λοιπόν, από το 2010 έως το 3013 έπαιζε στη Ρόδεραμ (με ένα μικρό διάλειμμα λίγων μηνών που ήταν στην Όξφορντ). Εκεί, ο Γιάννης κανόνισε η αδερφή του να αναλάβει το τμήμα χορηγιών της ομάδας….

Έτρεχε λοιπόν η κακομοίρα η Geena να κλείσει συμφωνίες με χορηγούς για την Ρόδεραμ. Αν κρίνω από τις φωτογραφίες, μάλλον η Ρόδεραμ θα είχε γεμίσει τα ταμεία της εκείνη τη περίοδο!!!

Στα δικά μας….

Για σήμερα Τετάρτη, τα πάντα στην στήλη VIP MEMBERS είναι έτοιμα! Εκεί θα βρείτε:

Μονό με απόδοση «2,02» από τον Ηλία ΖΥΜΑΤΟΥΡΑ
Μονό με απόδοση «2,08» από τον ΛΟΧΑΓΟ 
Μία  δυάδα και δύο «ξερές» ισοπαλίες από την ΒΕΤ ASIAN 


Εσύ ποιον δρόμο θα ακολουθήσεις;

Αν θες να είσαι με τους νικητές τότε έλα σήμερα κιόλας στην VIP στήλη. Το κόστος είναι επίτηδες μικρό (25€/μήνα) καθώς θέλουμε μαζί μας όσο το δυνατόν περισσότερους κερδισμένους παίκτες! Μπορείς να βρεις περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της VIP Members, αλλά και απαντήσεις στις συχνές ερωτήσεις που μας γίνονται, κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ. Αν ωστόσο έχεις ή σου δημιουργηθούν νέες απορίες, μπορείς να μας στείλεις μήνυμα (κλικ εδώ) και θα σου απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν!

 ΕΙΣΟΔΟΣ στην VIP

Κοινοποίησε σε :

Παρόμοια άρθρα

Back to top button