Ειδήσεις

Στο «ΦΩΤΟ ΦΙΝΙΣ» θα είσαι ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ!

Σε μία δύσκολη για τα ιπποδρομιακά δρώμενα περίοδο το «Φώτο Φίνις» μπαίνει στη ζωή των φιλίππων με στόχο τον εκσυγχρονισμό στον τομέα της ενημέρωσης και της προβολής του αθλήματος των ιπποδρομιών σε Κύπρο και Ελλάδα.

Η συνεργασία πλέον των δύο χωρών σε επίπεδο μετάδοσης και στοιχήματος των ιπποδρομιών επέβαλλε ουσιαστικά την έκδοση ενός ανανεωμένου εντύπου που ουσιαστικά θα ακολουθούσε και την τεχνολογία αλλά και την πιο εύκολη πρόσβαση των φιλίππων στην άμεση ενημέρωση του αθλήματος σε Κύπρο και Ελλάδα.

Το «Φώτο Φίνις» έρχεται να αλλάξει την ποιότητα αλλά και τον τρόπο προβολής και ενημέρωσης του αθλήματος των ιπποδρομιών στην Κύπρο. Περιεκτικό, ευέλικτο, χτυπάει ακριβώς στον στόχο της ενημέρωσης, δίνοντας στους αναγνώστες αυτό που έψαχναν εδώ και χρόνια. Στόχος του «Φώτο Φίνις» είναι η σωστή, αντικειμενική και ουσιαστική ενημέρωση των φιλίππων σε ότι αφορά τα ιπποδρομιακά δρώμενα σε Κύπρο και Ελλάδα.

Με μία ομάδα από τους κορυφαίους ιπποδρομιακούς συντάκτες στις δύο χώρες το «Φώτο Φίνις» θα χτυπάει στο στόχο που οι φίλιπποι επιθυμούν. Προγνωστικά στις ιπποδρομίες σε Κύπρο και Ελλάδα, σωστή και αντικειμενική ενημέρωση για τις προπονήσεις και την κατάσταση των αλόγων, ρεπορτάζ
με ουσιαστικές ειδήσεις και από τις δύο χώρες. Πληροφορίες από την πηγή της ενημέρωσης σε Αγιο Δομέτιο και Μαρκόπουλο.

Το σημαντικότερο όμως στο νέο ιπποδρομιακό περιοδικό «Φώτο Φίνις» είναι ο εκσυγχρονισμός. Σε μία εποχή που ολόκληρος ο πλανήτης κινείται καθημερινά σε ρυθμούς διαδικτύου το Φώτο Φίνις σε λίγες ημέρες θα σας δίνει της ευκαιρία να έχετε ολόκληρη την έκδοση του σε ηλεκτρονική μορφή οποιαδήποτε στιγμή της μέρας το επιθυμείται.

Μέσω της ιστοσελίδας www.wolfmoneybet.com και με μια μικρή συνδρομή θα έχετε την ευκαιρία να έχετε μπροστά στον υπολογιστή σας τόσο το ιπποδρομιακό έντυπο Φώτο Φίνις όσο και το περιοδικό «Προβλέψεις Στο Περίπτερο» που περιλαμβάνει την πληρέστερη ενημέρωση για όλους τους καθημερινούς ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Είναι αυτονόητο ότι διαφήμιση που θα υπάρχει στο έντυπο του Φώτο Φίνις θα υπάρχει και στην ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού έτσι ο διαφημιστής θα έχει το προνόμιο το προϊόν του να διαφημίζεται και στο διαδίκτυο.

Αγαπητοί φίλοι σε Κύπρο και Ελλάδα το «Φώτο Φίνις» είναι πλέον γεγονός. Στόχος μας είναι με μία λέξη ο ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ στην ενημέρωση του αθλήματος των ιπποδρομιών.

Σε αυτό ευελπιστούμε και στις δικές σας απόψεις και στην δική σας συνεργασία. Πάμε για μια νέα αρχή στον χώρο της ενημέρωσης του ιπποδρόμου μας.

Πάνος Παναγιώτου
Διευθυντής Σύνταξης

Κάντε LIKE («Μου αρέσει») στη σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε ΑΜΕΣΑ για το περιοδικό «ΦΩΤΟ ΦΙΝΙΣ» (και όχι μόνο). «ΚΛΙΚ ΕΔΩ»…

Κοινοποίησε σε :

Παρόμοια άρθρα

Back to top button