Στοίχημα

Στα Κύπελλα είναι τα λεφτά!

Έχουν ανανεωθεί τα σημεία της «Βασικής Πρότασης», εκεί όπως θα δείτε σήμερα Πέμπτη θα ασχοληθούμε με αγώνες Κυπέλλων.

Όσον αφορά τα σημεία από «ΑΣΙΑ» θα γίνουν ΔΥΟ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ. Η πρώτη είναι στη θέση της ήδη, με μονό αποδεκτό απόδοσης «2,00» ενώ θα επιστρέψουμε στις 20:30 με νέα ανανέωση (για πιο φρέσκα δεδομένα) για τους βραδινούς αγώνες.Τέλος, στο Chat για «Live Betting» θα είμαι από τις 20:00…μέχρι τα ξημερώματα της Παρασκευής!


Οι στοιχηματικές προτάσεις που θα βλέπετε στην «VIP MEMBERS», χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες:

ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ: Τα όποια σημεία της συγκεκριμένης ενότητας, είναι αποτέλεσμα μίας ενδελεχούς μελέτης πάνω στους αγώνες, η οποία βασίζεται σε αναλύσεις στατιστικών δεδομένων, ειδησεογραφίας, παρασκηνίου και εικόνα της αγοράς. Τα δελτία της «βασικής πρότασης» χαρακτηρίζονται όλα ως ….δελτία πολύ μικρού ρίσκου!

ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΑΣΙΑ: Καθημερινά θα βλέπετε στη συγκεκριμένη ενότητα επιλογές που προκύπτουν από την ανάλυση που κάνουμε πάνω στις Ασιατικές Αγορές! Εδώ θα βρείτε σημεία για διάφορες κατηγορίες στοιχημάτων, όπως: «Οver», «G/G», «2-3 γκολ», «σημεία νίκης 1Χ2», «Compo επιλογές» και επιλογές με μεγάλες αποδόσεις για δελτίο με δικαίωμα στο λάθος (ημιχρ/τελ., ακριβές σκορ).

LIVE BETTING: Σε καθορισμένο χρόνο μέσα στην ημέρα (ενημερώνεστε κάθε πρωί για τις ώρες που θα κάνουμε παιχνίδι), βρισκόμαστε στην ειδική πλατφόρμα που υπάρχει στην «VIP MEMBERS» και κάνουμε παιχνίδι στο LIVE.

Για περισσότερες πληροφορίες
σχετικά με την VIP MEMBERS
και τον τρόπο λειτουργίας της
ΔΕΣ ΕΔΩ

Κοινοποίησε σε :

Παρόμοια άρθρα

Back to top button