Στοίχημα

Σουηδία 4η αγωνιστική: Η «μέρα» με τη «νύχτα»

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής στην Σουηδία ανοίγει το Σάββατο στο Έστερσουντ, όπου στις 16:00 η τοπική ομάδα φιλοξενεί την Νόρκεπινγκ. Στις αγορές, (τη στιγμή που γράφω-πρωί Τετάρτης) το «διπλό» δέχεται έντονες πιέσεις, πράγμα που αναγκάζει τους Μπούκμεϊκερς να διορθώνουν συνεχώς τις τιμές!

ΣΑΒ. [16:00] Όστερσουντ – Νόρκεπινγκ

.
Η Όστερσουντς αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια μεγάλα οικονομικά προβλήματα και αυτό, όπως είναι φυσικό, την επηρεάζει και στο αγωνιστικό κομμάτι! Ειδικά φέτος, όπου αποχώρησαν από την ομάδα κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου πολλοί βασικοί ποδοσφαιριστές της και ταυτόχρονα, λόγω έλλειψης χρημάτων, τα κενά αυτά δεν αναπληρώθηκαν!

.
Μετά την Χέλσινμποργκ, η Όστερσουντ είναι η χειρότερη ομάδα από πλευράς παραγωγής φάσεων μέχρι τώρα! Όχι μόνο δεν έχει ανοίξει λογαριασμό με τα αντίπαλα δίχτυα, αλλά οι αμυντικοί των ομάδων που αντιμετώπισε, είχαν «εύκολα» απογεύματα! Αξίζει να αναφέρουμε, μάλιστα, πως οι ομάδες που αντιμετώπισε η Όστερσουντς μέχρι τώρα, με εξαίρεση την Χάμαρμπι στην πρεμιέρα, δεν είναι και κάτι το «ιδιαίτερο» στην Σουηδία!
.
Η Νόρκεπινγκ από την άλλη, μετά την «σφαλιάρα» από την Tvaaker στο κύπελλο την 1η Μαρτίου (ήττα με 2-1 που κόστισε την πρόκριση), η ομάδα του Gustafsson μετράει πέντε σερί νίκες με γκολ 14-2. Αυτή τη στιγμή είναι η Νο1 ομάδα σε τελικές προσπάθειες στην Allsvenskan και το σημαντικότερο, έχει μεγάλο ποσοστό αποτελεσματικότητας καθώς πετυχαίνει ένα γκολ κάθε 3 περίπου τελικές που δημιουργεί! Στα «συν» και το γεγονός ότι δεν στηρίζεται σε ατομικές προσπάθειες συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών της, καθώς έχει βρεις γκολ φέτος από όλες τις γραμμές (τα περισσότερα τα έχει από αμυντικούς, μετά από μέσους και τέλος από επιθετικούς).
.
Στην προϊστορία του ζευγαριού δεν στέκομαι! Το αναφέρω και στην αρχή, άλλη ομάδα φέτος η Όστερσουντς, οπότε δεν έχει καμία σημασία να δω το τί έκανε πριν κάποια χρόνια και να αφήσω να επηρεάσει το παιχνίδι μου!
.
Πρόταση

Όστερσουντ – Νόρκεπινγκ: [Διπλό] @1,55
LOXAGOS BET

 


ΥΓ 1. Ακολουθήστε με στο προσωπικό μου blog, όπου πέρα από Σουηδία, ανεβαίνουν κυρίως εκπαιδευτικά άρθρα με σκοπό την αυτοβελτίωση του παίκτη του στοιχήματος – ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΥΓ2. Τα τελικά σημεία μου, ανεβαίνουν την ημέρα των αγώνων, από το πρωί, στην VIP MEMBERS

Κοινοποίησε σε :

Παρόμοια άρθρα

Back to top button