ΕιδήσειςΣτοίχημα

Σουηδία 28η αγωνιστική: Αναλύσεις αριθμητικών δεδομένων

Στην Σουηδία βρισκόμαστε στην 3η στροφή πριν το φινάλε της φετινής Allsvenskan. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι τον πρωταθλητή (Μάλμε), ενώ όλα τα υπόλοιπα (θέσεις για Europa League και υποβιβασμό) θα κριθούν στα επόμενα…90λεπτα!

Δείτε παρακάτω τις πιθανότητες επαλήθευσης του κάθε σημείου, σύμφωνα με την ανάλυση των αριθμητικών δεδομένωψν της κάθε αναμέτρησης!

ΑΪΚ – Έρεμπρο

Έλφσμποργκ – Χέλσινμποργκ

Κάλμαρ – Τζουργκάρντεν

Χάμαρμπι – Μάλμε

Όστερσουντς – Βάρμπεργκς

Γκέτεμποργκ – Χάκεν

Νόρκεπινγκ – Φέλκενμπεργκ

Σίριους – Μιάλμπι

 

Η ανάλυση των παραπάνω έγινε σύμφωνα με τον τρόπο που μας παρουσιάζει ο ΛΟΧΑΓΟΣ στο βιβλίο του (Πλοηγός για το στοίχημα). Στην γκρι γραμμή βλέπουμε τα σημεία που αναλύουμε, στην μαύρη γραμμή τις πιθανότητες επαλήθευσης για το κάθε σημείο και στην κόκκινη γραμμή την απόδοση που θα πρέπει να βρούμε σε κάθε σημείο.

Προσοχή, θα ήταν λάθος να πάμε να παίξουμε στοίχημα βασιζόμενοι μόνο στα παραπάνω στοιχεία που βγαίνουν από τους αριθμούς. Αυτό που θα πρέπει να κάνουμε είναι να βασιστούμε πάνω σ’ αυτά τα στοιχεία και στη συνέχεια είτε να τα ενισχύσουμε, είτε να τα απορρίψουμε από την προσθήκη της ειδησεογραφίας αλλά και του κινήτρου της κάθε ομάδας (μην ξεχνάμε άλλωστε ότι στη Σουηδία απομένουν τρία μόλις παιχνίδια για το φινάλε).

Ο ΛΟΧΑΓΟΣ, στη στήλη VIP MEMBERS θα σας παρουσιάσει όλα τα τελευταία νέα από τη Σουηδία, νωρίς το πρωί του Σαββάτου. Στην στήλη του, επίσης, θα βρούμε και τα σημεία τα οποία θα πρέπει να ποντάρουμε… (και όχι μόνο από Σουηδία)

Κοινοποίησε σε :

Παρόμοια άρθρα

Back to top button