Γενικά

Σεμινάριο για το στοίχημα (Α.Μ.Ε.ΣΗ.)

Από το 2016 παρακολουθούμε και αναλύουμε τις κινήσεις των Ασιατικών Αγορών! Η Ασιατική Μεθοδολογία Εύρεσης Σημείων (Α.Μ.Ε.ΣΗ.) μας δίνει τη δυνατότητα μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα να ήμαστε σε θέση να ποντάρουμε σε σημεία – ακόμα και σε αγώνες με  ομάδες που δεν τις γνωρίζουμε – με μεγάλο ποσοστό επαλήθευσής τους!

Το Wolf Money Bet τον Απρίλιο, διοργανώνει σεμινάρια τα οποία θα σας εκπαιδεύσουν το πως θα μπορείτε και εσείς να επωφεληθείτε από την συγκεκριμένη μέθοδο εύρεσης σημείων! Διαβάστε παρακάτω όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την Α.Μ.Ε.ΣΗ.Πως λειτουργεί;

Το μόνο που χρειάζεται κάποιος είναι να έχει internet προκειμένου να μπαίνει στις πλατφόρμες που θα του υποδείξουμε (είτε από υπολογιστή, είτε από κινητό). Από εκεί και πέρα, εφαρμόζοντας όσα θα μάθει στο σεμινάριο, θα είναι σε θέση να μπορεί να στοιχηματίσει σε διάφορα σημεία ανάλογα τις προτιμήσεις του (από σημεία με μικρές αποδόσεις μέχρι και ισοπαλίες, ημχρ./τελικά και ακριβές σκορ). Πραγματικά, ο χρόνος για να εντοπίσει τα σημεία που θα ποντάρει είναι ελάχιστος (λίγα δευτερόλεπτα)


Πλεονεκτήματα Vs . Μειονεκτήματα

✅ Περισσότερος ελεύθερος χρόνος (δεν χρειάζεται να διαβάζεις ειδησεογραφία, να αναλύεις στατιστικά κλπ). Ο χρόνος που απαιτείται για να εντοπίσεις σημεία είναι ελάχιστος (λίγα δευτερόλεπτα)

.Περισσότερα σημεία (μπορείς να βρεις σημεία για ποντάρισμα 24 ώρες την ημέρα – κάθε ημέρα)

.Δεν χρειάζεται να ξοδεύεις χρήματα αγοράζοντας συνδρομές/εφημερίδες κλπ (όλα τα κάνεις μόνος σου μέσα από τον υπολογιστή/κινητό σου…μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα)

.Σημεία και PRE GAME και LIVE (με την Ασιατική Μεθοδολογία Εύρεσης Σημείων, μπορείς να παίξεις σημεία τόσο σε αγώνες που δεν ξεκίνησαν όσο και σ’ αυτούς που είναι σε εξέλιξη)

.Τα σημεία που μπορούν να βγουν από την μέθοδο αυτή είναι: Σημείο νίκης (1Χ2), Σημείο νίκης (1Χ2) από ημίχρονο, Over/Under, GG/NG, Συνολικά γκολ στο παιχνίδι, Συνολικά γκολ ομάδας, Ακριβές σκορ

.Μετά την παρακολούθηση των σεμιναρίων θα μπορείς να είσαι σε επαφή μαζί μας (για όσο εσύ χρειάζεσαι) προκειμένου να σε βοηθήσουμε όπου χρειάζεσαι βοήθεια ή να ξαναδούμε κάτι το οποίο δεν έχεις καταλάβει στο σεμινάριο (ή θες να ξανά δεις)

. Ορισμένα από τα σημεία που θα βγάζεις, ενδέχεται να μην μπορείς να τα παίξεις σε όλες τις στοιχηματικές εταιρίες

. Επειδή το συγκεκριμένο σεμινάριο έγινε και το 2017 σε Ελλάδα και Κύπρο, ήμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι ο τρόπος λειτουργίας της Ασιατικής Μεθοδολογίας Εύρεσης Σημείων δεν έχει τα ίδια αποτελέσματα σε όλους. Αυτό οφείλεται στον λάθος τρόπο που διαχειρίζονται την ήττα (Χάνεις, «τρελαίνεσαι» και ποντάρεις με μόνο σκοπό να πάρεις πίσω τα χαμένα χωρίς να ακολουθείς κανέναν κανόνα, επειδή απλώς έχεις «θολώσει».)


Διάρκεια Σεμιναρίων

Η Ασιατική Μεθοδολογία Εύρεσης Σημείων θα παρουσιαστεί σε δύο μέρη.  Το κάθε μέρος έχει διάρκεια περίπου 1,5 ώρας. Για να παρακολουθήσει κάποιος το Β’ μέρος θα πρέπει απαραιτήτως να παρακολουθήσει προηγουμένως και το Α’ μέρος (μιας και το Β’ μέρος είναι συνέχεια του Α’ μέρους και όχι ένα ξεχωριστό κομμάτι)

Όλες οι παρουσιάσεις των σεμιναρίων θα γίνονται on line σε πλατφόρμα με λίγους συμμετέχοντες κάθε φορά. Οι ημερομηνίες και οι ώρες παρουσίασης θα ανακοινώνονται στην αρχική σελίδα του site (Υπάρχει και η δυνατότητα με extra χρέωση για ατομική και όχι ομαδική παρουσίαση – κατόπιν συνεννοήσεως για τις ώρες/ημέρα)


Κόστος συμμετοχής

Ομαδικό σεμινάριο (μέχρι 4 συμμετέχοντες)
Το κόστος συμμετοχής στο ομαδικό σεμινάριο είναι 70€ (περιλαμβάνει την παρακολούθηση και των 2 σεμιναρίων – Α’ & Β’ μέρος) – Αγορά Συνδρομής

Ατομικό σεμινάριο
Το κόστος συμμετοχής στο ατομικό σεμινάριο είναι 150€ (περιλαμβάνει την παρακολούθηση και των 2 σεμιναρίων – Α’ & Β’ μέρος). Μετά την αγορά του εισιτηρίου εισόδου στα σεμινάρια, ερχόμαστε σε επαφή μαζί σας προκειμένου να ορίσουμε ημέρα και ώρα που να σας βολεύει – Αγορά Συνδρομής


Πληροφορίες

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συγκεκριμένο σεμινάριο απευθυνθείτε μέσω e-mail στο [email protected]

Κοινοποίησε σε :

Παρόμοια άρθρα

Back to top button