Στοίχημα

Σάββατο 5/5: ΔΩΡΕΑΝ οι προτάσεις με βάση τους τζίρους σε Ασία

Το Wolf Money Bet  αποφάσισε να «ξεκλειδώσει» τα σημεία της Bet Asian από Παρασκευή 4/ μέχρι Κυριακή 6/5.

Τί εστί «Bet Asian»; Πρόκειται για επιλογές που βγαίνουν από την ανάλυση που κάνουμε πάνω στις αγορές των Ασιατικών εταιριών! Η συγκεκριμένη κατηγορία βρίσκεται στην «VIP MEMBERS» και είναι μία από τις τρεις κατηγορίεςπου υπάρχουν εκεί για τα VIP μέλη! Όχι όμως και η κύρια…

Όπως συμβουλεύουμε και τα μέλη της «VIP MEMBERS» τα σημεία με βάση την κίνηση των αγορών της Ασίας, δεν είναι επιλογές οι οποίες έχουν φιλτραριστεί με επιπλέον μελέτη από εμάς (ειδησεογραφία, παρασκήνιο, κίνητρο ομάδων κλπ). Ως εκ τούτου είναι επιλογές που χαρακτηρίζονται ως «Μεσαίου Ρισκου».

Η κατηγορία η οποία θα κρίνει τη δουλειά μας σε βάθος χρόνου, είναι η «ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ»… εκεί όπου μέχρι τώρα, από την αρχή της συνδρομητικής περιόδου, έχουμε ποσοστό επαλήθευσης των δελτίων 100% (7/7 δελτία). Στο ταμείο της VIP μάλιστα (στόχος ο οκταπλασιασμός του κεφαλαίου μας – ΔΕΣ ΕΔΩ) εφαρμόζεται διαχείριση χρημάτων ΜΟΝΟ στα σημεία της «ΒΑΣΙΚΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ»

>>> Μάθετε περισσότερα για την «VIP MEMBERS» και τον τρόπο λειτουργίας της ΕΔΩ

Τα σημεία από Ασία για σήμερα Σάββατο είναι:

14:35 Κίνα – Superleague
Σανγκάη SIPG – Γκουοάν
ΒΕΤ: ΟΒΕΡ 2,5 ΓΚΟΛ (1,50)

16:00 Ιρλανδία – Premier League
Κορκ Σίτι – Λίμερικ
ΒΕΤ: ΟΒΕΡ 2,5 ΓΚΟΛ (1,65)

17:00 Σκωτία – Premiership
Ρέιντζερς – Κιλμάρνοκ
ΒΕΤ: ΑΣΟΣ & ΟΒΕΡ 1,5 ΓΚΟΛ (1,62)

21:45 Ιταλία – Serie A 
Γιουβέντους – Μπολόνια
ΒΕΤ: ΟΒΕΡ 1,5 ΓΚΟΛ ΗΜΙΧΡΟΝΟ (2,20)

Για σήμερα Σάββατο, πέρα από τα σημεία με βάση την Ασία, έχει ανανεωθεί η «ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ» με δελτίο απόδοσης «1,71». Στο CHAT  για LIVE BETTING σας περιμένουμε στις 12:30 όπου θα πάμε μέχρι τις 15:00 και το βράδυ στις 22:00 όπου θα πάμε μέχρι τα ξημερώματα….

>>> Μάθετε περισσότερα για την «VIP MEMBERS» και τον τρόπο λειτουργίας της ΕΔΩ

Κοινοποίησε σε :

Παρόμοια άρθρα

Back to top button