Ειδήσεις

Πως να κερδίζεις…ακόμα και όταν χάνεις!!!

Όχι, ο τίτλος δεν είναι παραπλανητικός! Η μέθοδος πονταρίσματος που θα δεις σήμερα, σου δίνει τη δυνατότητα να κερδίζεις ακόμα και όταν …χάνεις!!! Πως γίνεται αυτό; Πολύ απλά εφαρμόζοντας τον παρακάτω τύπο:

Ποντάρισμα =
(συνολική απώλεια + επιθυμητό κέρδος) / (συνολική απόδ. – 1)

.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: Έστω ότι έχεις αποφασίσει να βγάζεις 20€ την ημέρα (ή 20€ σε κάθε ποντάρισμα σου). Ας πούμε ότι η μελέτη σου, έχει «βγάλει» δύο σημεία με αποδόσεις «1,75» και «1,40». Συμπληρώνοντας τη παραπάνω εξίσωση έχουμε: (0+20)/{(1.75×1.40)-1}= 13.79. Αυτό σημαίνει πως για να έχεις κέρδος 20€ πρέπει να ποντάρεις 13.79€ στη δυάδα που βρήκες.

Αν χαθεί το στοίχημα σου, τότε πηγαίνεις στο επόμενο ποντάρισμα, όπου ας υποθέσουμε ότι έχεις βρει δύο σημεία με αποδόσεις «1.65» και «1.70». Η εξίσωση διαμορφώνεται τώρα πλέον ως εξής: (13.79 + 40)/{(1.70×1.65)-1}= 29.8 ευρώ. Δηλαδή για να έχεις κέρδος 40€ (20€ για το προηγούμενο δελτίο που έχασες + 20€ γι’ αυτό που θα παίξεις τώρα), αλλά και για να πάρεις πίσω το χαμένο ποντάρισμα των 13.79€ (του πρώτου δελτίου), πρέπει να ποντάρεις στο 2ο δελτίο με τις συγκεκριμένες αποδόσεις, 29,8€.

Εάν κερδίσεις στο 2ο δελτίο, είναι προφανές πως θα έχεις καλύψει τη χασούρα του πρώτου, αλλά και θα έχεις βγάλει 40€ καθαρό κέρδος. 20€ δηλαδή για κάθε δελτίο που έχεις παίξει μέχρι τώρα. Στη περίπτωση που χαθεί και το δεύτερο δελτίο, ακολουθείς πάλι την ίδια διαδικασία και με βάση τον παραπάνω μαθηματικό τύπο βρίσκεις το χρηματικό ποσό που πρέπει να ποντάρεις για να επιτευχθεί ο σκοπός σου.

Το θετικό της συγκεκριμένης μεθόδου είναι πως αν ακολουθηθεί, ο παίκτης δε χρειάζεται να κερδίζει συνέχεια. Αρκεί να το κάνει μια φορά αφού για παράδειγμα ακόμα και μετά από πέντε χαμένα δελτία να κερδίσει, θα πληρωθεί τον αρχικό του στόχο, για όλα τα προηγούμενα χαμένα δελτία!

Από το βιβλίο του Λοχαγού
«Πλοηγός για το στοίχημα»

Κοινοποίησε σε :

Παρόμοια άρθρα

Back to top button