Στοίχημα

Πρεμιέρα στην Allsvenskan με απόδοση «2,05»

Πρεμιέρα για την Σουηδική Allsvenskan έχουμε αυτό το Σαββατοκύριακο και για όσους δεν γνωρίζουν, εδώ στο WolfMoney έχουμε στην ομάδα μας, τον άνθρωπο που ξέρει καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον στην Ελλάδα….το mål.

Ο Λοχαγός ειδικεύεται για πάνω από 10 χρόνια στη συγκεκριμένη κατηγορία. Πέραν της στοιχηματικής του εμπειρίας, στη Σουηδία έχει δημιουργήσει τις «άκρες» εκείνες που του επιτρέπουν να μαθαίνει τα πάντα στη ποδοσφαιρική «πιάτσα».

Στην Allsvenskan η πρώτη αγωνιστική βρίσκει την περσινή πρωταθλήτρια Μάλμε να αγωνίζεται εκτός έδρας στο πάντα μαχητικό Κάλμαρ. Το νεοφώτιστο Χελσινμποργκ δοκιμάζεται εκτός έδρας σε μια πολύ δύσκολη έδρα απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Σουηδίας, στην Στοκχόλμη απέναντι στο Χάμαρμπι. Ένα από τα ενδιαφέροντα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής είναι το παιχνίδι που θα γίνει στο Γκέτεμποργκ και στο γηπεδο Bravida ανάμεσα στο Χέκεν και την ΑΙΚ. Το πρόγραμμα της αγωνιστικής ολοκληρώνεται με τα παιχνίδια Γκέτεμποργκ – Βάρναμο, Σιριους – Σούντσβαλ, Νόρκεπινγκ – Βαρμπεργκ, Τζουργκάρντεν– Ντεγκεφορς και Ελφσμποργκ – Μιάλμπι.

Για τα tips της πρώτης αγωνιστικής (…αλλά και για όλες τις υπόλοιπες) ελάτε στην VIP στήλη μας, εκεί όπου εκτός του Λοχαγού τη στήλη, υπάρχουν ακόμη, ο Ηλίας Ζυματούρας, ο Σταύρος Κολίλας, τα «over» και η «ισοπαλία» της ημέρας!

Ενεργοποιήστε εύκολα τη συνδρομή σας πατώντας πάνω στο παρακάτω κουμπί

Ενεργοποίηση VIP

ΥΓ: Για το Σάββατο (2/4) ξεκινάμε στη Σουηδία με μονό, απόδοσης «2,05». Ήδη είναι διαθέσιμο στη στήλη του Λοχαγού. Για τα Κυριακάτικα παιχνίδια, η στήλη του θα ανανεωθεί νωρίς το πρωί της Κυριακής

Κοινοποίησε σε :

Παρόμοια άρθρα

Back to top button