Ειδήσεις

«Πρεμιέρα» με… πάρτι του Σταύρου Κολίλα!

Το πρώτο βήμα του… λύκου, έγινε. Και ήταν εντυπωσιακό, αν χρησιμοποιήσουμε δημοσιογραφικό «κλισέ», θα λέγαμε «έγινε σεισμός»

Στο πρώτο τεύχος του στοιχηματικού «ενθέτου» μας (WOLFBET) ο Σταύρος Κολίλας «έσπασε» όλα τα κοντέρ. Εδώ δεν υπάρχει… κλισέ. Κυριολεκτικά. Το 45,76 έφτασε η απόδοση των τριών σημείων που… πέρασε το απόγευμα του Σαββάτου. Πως να μην ανοίγουμε «σαμπάνιες», όχι τόσο για την επιτυχία του «τεράστιου» Σταύρου, αλλά για τους οιωνούς για… όσα «έρχονται».

Το κερασάκι στην τούρτα των εκτιμήσεών μας ήταν η «δυάδα» με τα Over 2,5 (και αυτή υπάρχει σε φωτογραφία), με απόδοση 3,84

Εξαιρετικά ξεκίνησε και ο «Champion» στον Ιππόδρομο. Ολα τα άλογα που πρότεινε ήταν στις αφίξεις. Μάλιστα «έπιασε» την πρωτιά του RAJEH (γαλλικός Ιππόδρομος), ενώ στο Μαρκόπουλο έκανε… διάνα με το forecast των ΜΠΑΜΠΟΥΡ – ΜΕΝΤΩΡ!

Συνεχίζουμε, δυνατά, για την ομάδα μας πάνω απ’ όλα προέχει η σωστή ενημέρωση των αναγνωστών. Χωρίς «φαμφάρες» και «μεγάλα λόγια». Στο Στοίχημα, όποιος… ανοίγει πολύ την μπάλα… τρώει «τάκλιν», τραυματίζεται σοβαρά και αυτό, να είστε σίγουρο, το γνωρίζουμε καλά…

Σας υπενθυμίζουμε τι μπορείτε να βρείτε στο σάιτ

WOLFBET

1. Οι προτάσεις του στοιχηματικού τύπου. Θεωρούμε ότι το συγκεκριμένο «κομμάτι», μπορεί να αποτελέσει «μεγάλο όπλο» για τους παίκτες του Στοιχήματος. Στο ένθετό μας, Θα βλέπετε σε ειδικά διαμορφωμένο πίνακα, τι προτείνουν οι «ειδικοί» του Τύπου για κάθε παιχνίδι. Μάλιστα, σε όποιο ματς υπάρχει συμφωνία (δηλαδή, εάν 4 στους 5 ή 5 στους 5 προτείνουν το ίδιο σημείο), αυτό θα είναι χρωματισμένο με «μπλε» χρώμα.
2. Η ομάδα μας θα προτείνει καθημερινά τα 5 «δυνατά» σημεία της, τα οποία όπως προαναφέραμε θα προκύπτουν, κυρίως από το ρεπορτάζ αλλά και την πρόσφατη εικόνα των ομάδων.
3. Στην παρέα μας θα είναι και ο Σταύρος Κολίλας, ο οποίος θα προτείνει τρία παιχνίδια, στηριζόμενος τόσο στο ρεπορτάζ, όσο και στις τελευταίες κινήσεις της αγοράς.
4. Στο «Wolfbet» θα μπορείτε ακόμη να διαβάσετε, τις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας, τα δημοφιλή σημεία, αλλά και τη μεγαλύτερη πτώση αποδόσεων!

Το μηνιαίο κόστος για όποιον επιλέξει να γίνει συνδρομητής στο WOLFBET είναι 12 ευρώ – ΔΗΛΑΔΗ 0,40€ την ημέρα!

ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΣ

1. Πρόγραμμα ιπποδρομιών σε Ελλάδα και Κύπρο σε μορφή PDF
2. Πονηρές προτάσεις, ακόμα και για κούρσες του εξωτερικού, από τον «Champion», ο οποίος θα είναι ο αφανής ήρωας της ομάδας μας, αλλά έχει επωμιστεί, ίσως την πιο δύσκολη… δουλειά.

Το μηνιαίο κόστος για όποιον επιλέξει να γίνει συνδρομητής για τη στήλη του ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΥ είναι 8 ευρώ

ΕΠΙΣΗΣ

Το περιοδικό «Προβλέψεις στο περίπτερο» σε μορφή PDF (η προσφορά ισχύει μόνο για τους κατοίκους της Κύπρου). Ξεχωριστή ενότητα με τις στήλες των tipsters των «Προβλέψεων».

Το μηνιαίο κόστος για όποιον επιλέξει να γίνει συνδρομητής του περιοδικού «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ» στο περίπτερο είναι 10 ευρώ…

Το μηνιαίο κόστος για όποιον επιλέξει να γίνει συνδρομητής για τις ΣΤΗΛΕΣ των «ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ» είναι 5 ευρώ…

—ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ υπάρχει η δυνατότητα για τους πολίτες της Κύπρου να αποκτήσουν πρόσβαση σε όλες τα προϊόντα μας με 20 € τον μήνα. Αυτό το «πακέτο» εμπεριέχει: 1. Το περιοδικό «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο» (σε pdf), 2. Τις ΣΤΗΛΕΣ του περιοδικού, 3. Το WOLFBET και 4. Τον ΙΠΠΟΔΡΟΜΟ!

ΕΧTRA (ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ):

Το wolfmoneybet.gr σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε το WOLFBET (pdf) και τον ΙΠΠΟΔΡΟΜΟ με SMS (σε Ελλάδα και Κύπρο).

Οι παρακάτω εικόνες σας καθοδηγούν. Οταν ολοκληρωθεί η διαδικασία αποστολής μηνύματος θα λαμβάνετε στο κινητό σας έναν ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΩΔΙΚΟ στον οποίο θα έχετε πρόσβαση στα φυλλάδια, αρκεί να επισκεφτείτε τις σχετικές σελίδες…

wolfmoneybet

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»… Το κορυφαίο στοιχηματικό έντυπο 

Μ Ο Ν Ο   με 1 euro!

 

 

Κοινοποίησε σε :

Παρόμοια άρθρα

Back to top button