Στοίχημα

Ποντάρουμε στα γκολ σε Αγγλία και Σουηδία

Από Μάρτη καλοκαίρι κι από Αύγουστο Χειμώνα λέει η παροιμία και δεν έχει άδικο. Στοιχηματικά τουλάχιστον, καθώς τα τελευταία Σ/Κ το ποδοσφαιρικό μενού, δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα τα χειμωνιάτικα κουπόνια.

Πριν σας παρουσιάσω τις επιλογές μου για σήμερα, να σας ενημερώσω πως όλες οι «παρεμβάσεις» μου εδώ στο WolfMoney, θα είναι δωρεάν για όλους. Δεν σας υπόσχομαι καθημερινή ανάρτηση με στοιχηματικές προτάσεις, ούτε και πως από αυτές (όταν υπάρχουν) θα έχετε σίγουρο κέρδος. Το τελευταίο, μπορεί να είναι αυτονόητο, αλλά πρέπει να το αναφέρω… για τους παικτικά ανώριμους παίκτες του στοιχήματος.

Αυτό που σας υπόσχομαι είναι πως οι όποιες προτάσεις ανεβαίνουν κάθε φορά, θα είναι προϊόν σοβαρής μελέτης και όχι … «τουφεκιές» στον αέρα! Επίσης, σας υπόσχομαι πως τον -λίγο- ελεύθερο χρόνο που έχω θα φροντίζω να δημιουργώ άρθρα εκπαιδευτικά με σκοπό να βοηθήσω όσο μπορώ ορισμένους από εσάς. Τέλος, να αναφέρω πως όλα μου τα άρθρα θα τα βρίσκετε στην αρχική σελίδα του www.wolfmoney.gr

Θα ξεκινήσω με Σουηδία και την αναμέτρηση AIK – Έρεμπρο όπου όλα οδηγούν στον «άσο». Η τιμή που βρίσκουμε για τη νίκη των πρωτευουσιάνων είναι χαμηλή μεν, όμως πέρα για πέρα δίκαιη. Για να ανέβει η απόδοση αν θέλει κάποιος μπορεί να την συνδυάσει με το combo «1 & over 1.5 γκολ». Προσωπικά επιλέγω το «Συνολικά τέρματα: 2-3» αφού εκεί καταλήγουν στη πλειοψηφία τους τα παιχνίδια της ΑΙΚ φέτος.

Στην Αγγλία θα ασχοληθώ στοιχηματικά με το Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ. Οι γηπεδούχοι είναι κλάσεις ανώτεροι, ωστόσο δεν θα μπλέξω με σημεία νικητή για δύο λόγους. Πρώτον γιατί τις τελευταίες ημέρες στην Σίτι είχαμε μια σειρά από εξωαγωνιστικά ζητήματα και δεύτερον …λόγω Αρτέτα, ο οποίος και γνωρίζει πολύ καλά τον Γκουαρδιόλα αλλά και επειδή η ομάδα του οφείλει να δώσει «απαντήσεις» σε παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων. Εκτιμώ πως οι «Κανονιέρηδες» θα έχουν τις ευκαιρίες τους να σκοράρουν και να βοηθήσουν αρκετά στο να επαληθευτεί το…OVER 2.5

Κοινοποίησε σε :

Παρόμοια άρθρα

Back to top button