Ειδήσεις ΕλλάδαΕιδήσεις Κύπρος

ΠΑΤΑΓΟΣ στον Ιππόδρομο της Κύπρου!!!

Λεφτά με… ουρά μοίρασε ο «Champion» στις κυπριακές κούρσες της Τετάρτης 4 Οκτωβρίου!

Στην 4η Ιπποδρομία «έπιασε» κατά σειρά τους τρεις πρώτους! ΜΑΡΙΑ ΙΩΑΝΝΑ -ΦΙΛΩΤΑΣ – ΧΑΒΑΗ ΝΤΙΝΑ (2-5-3)! Στο «15,70» ήταν η απόδοση του TRIO, «5,80» πλήρωσε το «φορκάστ» και «1,90» απόδοση το γκανιάν!!!

Στην η 5η Ιπποδρομία ο «Champion» μας πρότεινε από το βράδυ της Τρίτης: ΑΝΑΣΤΑΣΣ – ΣΤΡΑΓΚΛ – ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ (1-6-8)… ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ έτσι τερμάτισαν τα τρία άλογα. Οσο για τις αποδόσεις; Κρατήστε την… ανάσα σας: «6,10» η «πρωτιά» του ΑΝΑΣΤΑΣΣ, στο «32,50» το «φορκάστ», στο «13,20» το «δίδυμο» και στο… «51,50» το TRIO!!!

Σε εικόνα «βλέπετε» την πρόταση, όπως «ανέβηκε» στο σάιτ το βράδυ της Τρίτης:

Τεράστιες επιτυχίες!!!

Για να διαβάσετε (ή να «κατεβάσετε» και εκτυπώσετε) τα προγνωστικά ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΥ κάντε κλικ στο πάνω μέρος και αριστερά της αρχικής σελίδες, όπου υπάρχει αυτή η ένδειξη (ή πατήστε ΕΔΩ)!

 

Οσοι δεν έχετε γίνει ακόμη ΜΕΛΗ, ο τρόπος είναι εύκολος… Στο επάνω μέρος του σάιτ (δεξιά) θα δείτε την ένδειξη «Εγγραφή» (φωτό):

Μόλις κάνετε «κλικ» στη λέξη «Εγγραφή», θα ανοίξει νέα σελίδα και ΕΚΕΙ ΘΑ «πατήσετε» εγγραφή στο ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΚΕΤΟ στο οποίο με το που γίνετε ΜΕΛΗ θα έχετε ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ σε όλα τα στοιχηματικά ένθετα μέχρι τις 12/10/2017!

Το wolfmoneybet «παίζει» σε όλα τα… γήπεδα: Και του Στοιχήματος και του Ιπποδρόμου. Με «δυνατή ομάδα», που θέλει δίπλα της κερδισμένους «συμπαίκτες»…

 

 

 

Κοινοποίησε σε :

Παρόμοια άρθρα

Back to top button