Στοίχημα

Παρασκευή 10/08: FREE TIPS

Και σήμερα, όπως καθημερινά για όλο τον Αύγουστο, το WOLF MONEY BET, θα βγάλει στη δημοσιότητα, ΔΩΡΕΑΝ, το σημερινό περιεχόμενο της ενότητας που εσείς θα επιλέξετε!!! Μπείτε ΕΔΩ και ΨΗΦΙΣΤΕ ποια ενότητα θέλετε να βγει δωρεάν στον αέρα!!!

Στις 14:00 (ολοκληρώνεται η ψηφοφορία) η ενότητα που θα έχει συγκεντρώσει τους περισσότερους ψήφους, θα ανέβει στο γκρουπ με νέα δημοσίευση!

Για σήμερα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ οι διαθέσιμες ενότητες είναι:

ΚΟΛΙΛΑΣ (στήλη «Προτάσεις»)
Θα βρείτε σύστημα “2-3”  με απόδοση «41,17»

ΖΥΜΑΤΟΥΡΑΣ (στήλη «Προτάσεις»)
Θα βρείτε μονό αποδεκτό με απόδοση «2,05»

BET ASIAN (στήλη «VIP»)
Θα βρείτε δυάδα με απόδοση «2,24»

ΛΟΧΑΓΟΣ (στήλη «VIP»)
Θα βρείτε μονό αποδεκτό με απόδοση «2,05»

BEST OF (στήλη «VIP»)
Θα βρείτε τριάδα με απόδοση «4,20»

Μπείτε ΕΔΩ και ΨΗΦΙΣΤΕ
ποια ενότητα θέλετε να βγει δωρεάν στον αέρα!!!


Επεξήγηση ενοτήτων:

ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ (Ενότητα που ανήκει στην στήλη «Προτάσεις». Ακτινογραφεί το κουπόνι και βγάζει τα καλύτερα σημεία έπειτα από μελέτη δεδομένων)

ΖΥΜΑΤΟΥΡΑΣ (Ενότητα που ανήκει στην στήλη «Προτάσεις». Προτείνει τις πιο δυνατές επιλογές από Αργεντινή, Βραζιλία, Χιλή, Κόπα Λιμπερταδόρες και Σουνταμερικάνα…)

ΚΟΛΙΛΑΣ (Ενότητα που ανήκει στην στήλη «Προτάσεις». Προτείνει εκπλήξεις πάντα με βάση το ρεπορτάζ και βέβαια λαμβάνοντας υπόψη τις κινήσεις της αγοράς)

ΛΟΧΑΓΟΣ (Ενότητα που ανήκει στην «VIP». Αναλύει και προτείνει σημεία από τις μεγάλες κατηγορίες των: Σουηδίας, Αυστραλίας, Αγγλίας, ΗΠΑ, Ιταλίας και Γερμανίας)

BET ASIAN (Ενότητα που ανήκει στην «VIP». Επεξεργάζεται τις κινήσεις των Ασιατικών αγορών και προτείνει σημεία με βάση το αποτέλεσμα της επεξεργασίας αυτής)

BEST OF (Ενότητα που ανήκει στην «VIP» και μας προτείνει τα καλύτερα σημεία της ημέρας σε διαφορετικές κατηγορίες στοιχημάτων, με γνώμονα…μόνο τη στατιστική)

ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ (Ενότητα που ανήκει στην «VIP» και μας παρουσιάζει κάθε φορά το δυνατότερο/α σημείο/α της ημέρας)

Κοινοποίησε σε :

Παρόμοια άρθρα

Back to top button