Πάμε να εφαρμόσουμε ένα συστηματάκι διαχείρισης χρημάτων όπου θα επιχειρήσουμε να βγάζουμε 5€ για κάθε παιχνίδι που παίζουμε, είτε το χάνουμε, είτε το κερδίζουμε!!! Στόχος να φτάσουμε γρήγορα-γρήγορα σε ένα καθαρό κέρδος 100€ ποντάροντας πάνω σε …..Middle Bet.
Τα στοιχήματά μας όλα θα παίζονται σε BET365 και σε STOIXIMAN (για να παίξει κάποιος Middle Bet θα πρέπει να διαθέτει λογαριασμό σε δύο εταιρίες-όχι απαραίτητα στις προαναφερθείσες).
Η συγκεκριμένη σελίδα θα ανανεώνεται συνεχώς καθημερινά! Πρώτη ανανέωση της ημέρας θα γίνεται το πρωί (μέχρι 09:00) και από εκεί και πέρα θα γίνεται εκ νέου ανανέωση μέχρι μία ώρα μετά τη λήξη των αγώνων που έχουμε σε εκκρεμότητα. Παράδειγμα αν έχουμε παιχνίδι που ξεκινάει στις 14:00…. η επόμενη ανανέωση θα γίνει από τις 16:00 μέχρι τις 17:00 (αυτό γιατί το αποτέλεσμα του προηγούμενου αγώνα, επηρεάζει το ποντάρισμα στον επόμενο αγώνα)
*** Όλα τα σημεία μαζί με το ποσό πονταρίσματος θα μπαίνουν στην στήλη VIP MEMBERS (ελεύθερη πρόσβαση για όλους μέχρι τις 24 Μαρτίου)
>> ΕΙΣΟΔΟΣ στην VIP
.