Στοίχημα

Ο χρόνος, είναι χρήμα! Τί θα κάνεις;

Ο χρόνος είναι χρήμα! Έτσι λένε και μάλλον δίκιο έχουν! Στην προκειμένη περίπτωση, όσοι από εσάς παραμένετε εκτός VIP, χάνετε χρήμα! Καθημερινά…

Όπως θα δείτε και πιο κάτω, ο Ηλίας ΖΥΜΑΤΟΥΡΑΣ και ο ΛΟΧΑΓΟΣ, έστειλαν τα VIP MEMBERS 10 συνεχόμενες φορές στο ταμείο τις τελευταίες ημέρες!


Σήμερα παίζουμε…

Οι δύο tipsters μας, προτείνουν για σήμερα, σημεία με αποδόσεις:
ΖΥΜΑΤΟΥΡΑΣ: «1,72» & «1,91»
ΛΟΧΑΓΟΣ: «1,80» & «1,89»

Επίσης σήμερα στην VIP, η BET ASIAN μετέτρεψε σε σημεία την ανάλυση των αγορών που έκανε στις Ασιατικές Αγορές και μας παρουσιάζει έξι σημεία με αποδόσεις από «1,78» & «3,25»!

∴  Για όσους θέλουν να ρισκάρουν πολύ, στην ενότητα του ΚΟΛΙΛΑ θα βρείτε έντεκα προτάσεις σε παιχνίδια του επόμενου τριημέρου!

Τέλος, επιστρέφει μετά από πέντε ημέρες το… VIP TICKET με δυάδα απόδοσης «2,21»


Εσύ ποιον δρόμο θα ακολουθήσεις από εδώ και πέρα;

Αν θες να είσαι με τους νικητές τότε έλα σήμερα κιόλας στην VIP στήλη. Το κόστος είναι επίτηδες μικρό (25€/μήνα) καθώς θέλουμε μαζί μας όσο το δυνατόν περισσότερους κερδισμένους παίκτες! Μπορείς να βρεις περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της VIP Members, αλλά και απαντήσεις στις συχνές ερωτήσεις που μας γίνονται, κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ. Αν ωστόσο έχεις ή σου δημιουργηθούν νέες απορίες, μπορείς να μας στείλεις μήνυμα (κλικ εδώ) και θα σου απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν!

 ΕΙΣΟΔΟΣ στην VIP

Κοινοποίησε σε :

Παρόμοια άρθρα

Back to top button