Ειδήσεις

‘Οχι του Σλούκα στον Ολυμπιακό!

Ο Κώστας Σλούκας δεν θα επιστρέψει στο λιμάνι του Πειραιά . Ο διεθνής γκαρντ απάντησε αρνητικά την Δευτέρα (17/6) στην βελτιωμένη, πρόταση του Ολυμπιακού για τριετές συμβόλαιο αξίας 5.4 εκατ. ευρώ – ενώ αρχικά του πρόσφερε 4.8 εκατ. ευρώ – και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα παραμείνει στην Φενέρμπαχτσε.

Ο Ολυμπιακός προσφερε, 1.6 εκατ. ευρώ για τον πρώτο χρόνο του συμβολαίου, 1.7 εκατ. ευρώ για τον δεύτερο και 2.1 εκάτ. ευρώ για τον τρίτο. Ο Σλούκας παρόλα αυτά απάντησε αρνητικά, επιλέγοντας να παραμείνει στην Τουρκία και την Φενέρμπαχτσε, βγάζοντας από το παιχνίδι της απόκτησης του και την ΤΣΣΚΑ, που περίμενε από αυτόν να απαντήσει αρνητικά στην τουρκική ομάδα για να του κάνει πρόταση.
Η τουρκική ομάδα έκανε και αυτή με την σειρά της την δική της υπέρβαση, προσφέροντάς του τριετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές ύψους 2 εκατ. ευρώ. Για την ακρίβεια, το συμβόλαιο έχει διάρκεια 1+1+1 χρόνων, με τον Σλούκα να έχει το δικαίωμα να κάνει opt out τόσο το καλοκαίρι του 2020 όσο και το 2021, ενώ η Φενέρμπαχτσε έχει το δικαίωμα να λύσει το συμβόλαιο του Έλληνα γκαρντ το 2021.

Με τον Σλούκα πλέον να έχει απαντήσει αρνητικά στην πρόταση των “ερυθρόλευκων”, ο Ολυμπιακός χρειάζεται έναν ξένο γκαρντ στην περιφέρεια που θα ξεχωρίσει και θα βοηθήσει επιθετικά την ομάδα του Μπλαντ.

Κοινοποίησε σε :

Παρόμοια άρθρα

Back to top button