Ειδήσεις

Ποιοι είμαστε και τι… μπάλα «παίζουμε»!

Στα παραμύθια υπάρχει ο… κακός λύκος. Στην ίδια τη ζωή και στο στοίχημα υπάρχει ο «λύκος του χρήματος». Και δουλειά του είναι να κυνηγά τις ευκαιρίες και να σας τις σερβίρει στην οθόνη του υπολογιστή σας. Φροντίζουν για αυτό ο Δαυίδ Αμανατίδης, ο Ηλίας Ζυματούρας, ο Σταύρος Κολίλας και ο Γιάννης Αμανατίδης.

Οι προτάσεις που διαβάζετε καθημερινά στο www.wolfmoneybet.com, θα προέρχονται από πολύωρη μελέτη όλων των δεδομένων. Ναι, το στοίχημα είναι… αποδόσεις, αλλά πάνω απ’ όλα είναι και… ρεπορτάζ!

Για να έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες του site μπορείτε να γίνετε μέλη και στη συνέχεια να κάνετε τη συνδρομή μας… Τα «πακέτα» μας είναι τα φθηνότερα της… αγοράς, ρίξτε μια ματιά και αμέσως θα καταλάβετε τη διαφορά.

 

Στη συνέχεια οι «ενότητες» μας θα είναι συνδρομητικές.

Τι μπορείτε να βρείτε:

WOLFBET

1. Οι προτάσεις του στοιχηματικού τύπου. Θεωρούμε ότι το συγκεκριμένο «κομμάτι», μπορεί να αποτελέσει «μεγάλο όπλο» για τους παίκτες του Στοιχήματος. Στο ένθετό μας, θα βλέπετε σε ειδικά διαμορφωμένο πίνακα, τι προτείνουν οι «ειδικοί» του Τύπου για κάθε παιχνίδι. Μάλιστα, σε όποιο ματς υπάρχει συμφωνία (δηλαδή, εάν 3 στους 3 προτείνουν το ίδιο σημείο), αυτό θα είναι χρωματισμένο με «μπλε» χρώμα.

2. Η ομάδα μας θα προτείνει καθημερινά έως 5 «δυνατά» σημεία, τα οποία όπως προαναφέραμε θα προκύπτουν, κυρίως από το ρεπορτάζ αλλά και την πρόσφατη εικόνα των ομάδων.

3. Στην παρέα μας θα είναι και ο Σταύρος Κολίλας, ο οποίος θα προτείνει τρία παιχνίδια, στηριζόμενος τόσο στο ρεπορτάζ, όσο και στις τελευταίες κινήσεις της αγοράς.

4. Στο «Wolfbet» θα μπορείτε ακόμη να διαβάσετε, τις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας, τα δημοφιλή σημεία, αλλά και τη μεγαλύτερη πτώση αποδόσεων!

Το μηνιαίο κόστος για όποιον επιλέξει να γίνει συνδρομητής στο WOLFBET είναι 12 ευρώ – ΔΗΛΑΔΗ 0,40€ την ημέρα! ΠΡΟΣΟΧΗ: Το PDF θα ανεβαίνει στο site καθημερινά μετά τις 2μ.μ.

ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΣ

1. Πρόγραμμα ιπποδρομιών σε Ελλάδα και Κύπρο σε μορφή PDF

2. Πονηρές προτάσεις, ακόμα και για κούρσες του εξωτερικού, από τον «Champion», ο οποίος θα είναι ο αφανής ήρωας της ομάδας μας, αλλά έχει επωμιστεί, ίσως την πιο δύσκολη… δουλειά.

Το μηνιαίο κόστος για όποιον επιλέξει να γίνει συνδρομητής για τη στήλη του ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΥ είναι 8 ευρώ

EXTRA…

Το wolfmoneybet.gr σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε το WOLFBET (pdf) και τον ΙΠΠΟΔΡΟΜΟ με SMS.

Οι παρακάτω εικόνες σας καθοδηγούν.

Οταν ολοκληρωθεί η διαδικασία αποστολής μηνύματος θα λαμβάνετε στο κινητό σας έναν ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΩΔΙΚΟ στον οποίο θα έχετε πρόσβαση στα φυλλάδια, στις κατηγορίες Wolf Bet SMS και Horse Racing SMS.

Και κάτι τελευταίο… Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Τάσο Μανώλη. Τον φίλο μας που έκανε την απόσταση Ελλάδα – Ιταλία να φαίνεται «ένα τσιγάρο δρόμος» και κατάφερε σε χρόνο ρεκόρ να «στήσει» το site που βλέπετε στον… αέρα. Διότι η ιδέα «έπεσε» στο τραπέζι… χθες, και… σήμερα πήρε «σάρκα και οστά»!

Πολλά ξενύχτια, μεγάλη αγωνία για το τελικό αποτέλεσμα, ένα ΜΠΡΑΒΟ δεν αρκεί, μπροστά στα όσα… πέρασε (και άκουσε, βεβαίως – βεβαίως) για να φτάσει στον τερματισμό… Γεια σου Ιταλέ μας!

Καλή μας αρχή…

wolfmoneybet

Κοινοποίησε σε :

Παρόμοια άρθρα

Back to top button