ΕιδήσειςΕιδήσεις ΕλλάδαΕιδήσεις Κύπρος

Η καλύτερη ομάδα «παίζει μπάλα» στις «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ»!

Κάθε Τρίτη και Παρασκευή κυκλοφορεί το κορυφαίο στοιχηματικό περιοδικό «Προβλέψεις στο περίπτερο» (ΚΛΙΚ εδώ για να δείτε τη σελίδα στο FACEBOOK).

Ολα όσα θέλετε να ξέρετε για τους αγώνες του στοιχήματος σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, αλλά και τις κούρσες στον Ιππόδρομο.

ΜΟΝΟ με 1 ευρώ αποκτάτε πρόσβαση σε χιλιάδες πληροφορίες, με όλα τα τελευταία νέα των ομάδων, τις επιστροφές και τις απουσίες, τις προϊστορίες και ακόμα εύχρηστους στατιστικούς πίνακες με βαθμολογίες, φόρμα ομάδων και ειδικά στοιχήματα.

Το περιοδικό εκδίδει η ομάδα η οποία το δούλεψε παλαιότερα στον «Ελεύθερο Τύπο» αλλά και στην εφημερίδα «Espresso» και τα τελευταία έξι χρόνια κυκλοφορεί αυτόνομο στα περίπτερα στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Στην «ομάδα» των «ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ» παίζουν μπάλα οι Δαυίδ Αμανατίδης (Διευθυντής έκδοσης), Σταύρος Κολίλας, Ηλίας Ζυματούρας, Παναγιώτης Διόλατζης, Πάνος Κιαπεκάκης, Αλέξανδρος Ντάσκας, Σταύρος Παπουτσόπουλος, Βαγγέλης Μελέκογλου, Αγγελος Μενδρινός, Γιάννης Αμανατίδης, Θωμάς Δούκας, Αντώνης Λιάσκος, Κώστας Φίλιος, Κώστας Ζαφείρης (μπάσκετ), Θύμιος Ρουβάς, Πάνος Κοτσιμπός, Ανδρέας Αρμάος, Κώστας Μητσέας, Γιάννης Γκώνιας και Δημήτρης Βαρελάς…

Δώστε ραντεβού κάθε Τρίτη και Παρασκευή με τις «Προβλέψεις» και θα είστε κερδισμένοι…

Την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο» ετοίμασαν για εσάς ΣΟΥΠΕΡ ΕΚΔΟΣΗ 112 ΣΕΛΙΔΩΝ… Μ Ο Ν Ο ΜΕ 1€

Γιατί, σήμερα, με 1€ δεν… πας πουθενά! Με τις «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ», όμως… πας ΤΑΜΕΙΟ!

 

Κοινοποίησε σε :

Παρόμοια άρθρα

Back to top button