Στοίχημα

Οι αριθμοί… δείχνουν τον δρόμο!

Οι αριθμοί λένε πάντα την αλήθεια; Οι απόψεις διίστανται! Όσον αφορά το στοίχημα πάντως, οι αριθμοί είναι εκείνοι οι οποίοι, κατά την έναρξη της μελέτης μας, θα μας δείξουν ποιον δρόμο θα ακολουθήσουμε!

Για τα «μαθηματικά» πάνω στο στοίχημα έχουν γραφτεί δεκάδες βιβλία, υπάρχουν χιλιάδες άρθρα στο διαδίκτυο, ενώ έχουν δημιουργηθεί και εκατοντάδες προγράμματα τα οποία, βάζοντας ο δημιουργός του ορισμένα φίλτρα…αυτόματα βγαίνουν κάποια στοιχεία! Κάποιες φορές μάλιστα με ικανοποιητικά αποτελέσματα (πάντα σε βάθος χρόνου).

Τέτοια προγράμματα μπορείτε να τα βρείτε ελεύθερα στο ίντερνετ ή και να δημιουργήστε μόνοι σας. Αυτό που θα πρέπει (εφόσον τα βρείτε ή σας υποδείξουν τέτοια προγράμματα) είναι να να γνωρίζετε το τί φίλτρα έχει συμπεριλάβει ο δημιουργός του προγράμματος!

Προσοχή όμως, υπάρχουν κάποια εξαιρετικά προγράμματα, όμως υπάρχει και η …σαβούρα! Π.χ. ορισμένες πλατφόρμες αναλύουν τα τελευταία μόνο παιχνίδια των ομάδων ή κάποια άλλα προγράμματα τα οποία προτείνουν σημεία με βάση την απόδοση και το πως συμπεριφέρθηκε η κάθε ομάδα στην συγκεκριμένη απόδοση στο παρελθόν!

Στο δικό μου πρόγραμμα, το αποτέλεσμα που βγαίνει κάθε φορά, είναι το μαγείρεμα 16 διαφορετικών δεδομένων σε κάθε ματς!  Περισσότερες πληροφορίες για το σκεπτικό μου πάνω στην ανάλυση των αριθμών, θα βρείτε στο βιβλίο μου και στις σελίδες 81-99. (Δες εδώ σχετικά με το βιβλίο – Πλοηγός για το Στοίχημα)


Τα VIP μέλη είχαν τη δυνατότητα σήμερα (από χθες ανέβηκε) να δουν εκτός από τα tips στην VIP στήλη, άρθρο μου και αναλύσεις αριθμητικών δεδομένων από τα παιχνίδια της Αυστραλίας… Έτσι, για να έχουν μία εικόνα για το τί θα γίνει σε κάθε παιχνίδι (σύμφωνα πάντα με τους αριθμούς). Για παράδειγμα στο πρώτο παιχνίδι της αγωνιστικής, η ανάλυση έβγαλε: ΑΣΟ, ΟΒΕΡ, ΓΚΟΛ/ΚΟΛ. Τελικό αποτέλεσμα; 2-1….φιλάκια!

 

Κοινοποίησε σε :

Παρόμοια άρθρα

Back to top button