Στοίχημα

ΝΕΟ BookBet (3ο τεύχος)… με εκπλήξεις

Και στο 3ο τεύχος του BookBet πάμε για πολλά ταμεία!!!

Αναλύσαμε τα αριθμητικά δεδομένα σε πάνω απο 50 αγώνες (Παρασκευής, Σαββατοκύριακου και Δευτέρας) και σας τους παρουσιάζουμε ομαδοποιημένους ανά διοργάνωση, με σκοπό να χρησιμοποιήστε τα δεδομένα στη μελέτη σας… και πριν καταλήξετε να επενδύστε τα χρήματά σας.

Επίσης, για να μην «χαθείτε» και κυρίως για όσους δεν έχουν την πολυτέλεια του πολύ χρόνου, στην κατηγορία «Best of the Best», σας παρουσιάζουμε τα καλύτερα σημεία σε εφτά κατηγορίες στοιχημάτων (σύμφωνα με το ποσοστό που προέκυψε από την ανάλυση των παραπάνω παιχνιδιών).

[Κατεβάστε το νέο τεύχος ΕΔΩ]

Σ’αυτο το τεύχος θα βρείτε και νέες προσθήκες! Ο Δημήτρης Κατσαμάκης, έχει πάρει τη «θέση» του στο περιοδικό και θα μας μιλάει για… μπάσκετ! Ακόμη, έχει προστεθεί το «Top – 10», όπου θα μπορείτε να έχετε μπροστά στα μάτια σας τις 10 καλύτερες ομάδες παγκοσμίως σε διάφορες κατηγορίες στοιχημάτων (η λίστα με τις κατηγορίες στοιχημάτων θα μεγαλώσει στη συνέχεια).

ΔΩΡΟ
Όσοι από εσάς κατεβάστε το BookBet, θα λάβετε στο email σας δύο τριάδες από τον  «ΑΣΙΑΤΗ», για Σάββατο και Κυριακή… BookBet

Δώστε προσοχή στις «χρήσιμες πληροφορίες» που θα βρείτε σε κάθε λίγκα (παρέα με τις αναλύσεις αριθμητικών δεδομένων των αναμετρήσεων). Οι πληροφορίες αυτές θα σας οδηγήσουν, με βάση τη στατιστική, σε καλά ταμεία. Είτε ποντάροντας pre game, είτε στο live, εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Κλείνοντας την παρουσίαση του νέου τεύχους, να πούμε πως για εμάς δεν αποτελεί καθόλου «έκπληξη» το γεγονός ότι ο Latinos…. δεν χάνει! Σας έχουμε ενημερώσει άλλωστε πως το BookBet δεν είναι μόνο στατιστικά, αλλά περιλαμβάνει και αναλύσεις/προτάσεις από…. ειδικούς!!!!

[Κατεβάστε το νέο τεύχος ΕΔΩ]

Κοινοποίησε σε :

Παρόμοια άρθρα

Back to top button