Στοίχημα

Ναι μεν, αλλά… (FREE TIPS από BET ASIAN)

Στο στοίχημα θέλεις και τη μαγκούφα τη τύχη! Νόμος! Όσο και καλά να το «διαβάσεις» ένα παιχνίδι, όσο κι αν το «δέσεις», θες και τη τύχη με το μέρος σου να μην συμβεί κάτι που δεν το περιμένεις!

Τα γράφουμε αυτά με αφορμή τα πρόσφατα αποτελέσματα της BET ASIAN! Για όσους δεν γνωρίζουν, η συγκεκριμένη στήλη (οι προτάσεις της βρίσκονται στην στήλη VIP MEMBERS), αναλύει της αγορές της Ασίας (καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον) και μας προτείνει σημεία με βάση το αποτέλεσμα της ανάλυσης αυτής.

Πριν μία εβδομάδα, πλήρωσε τα VIP MEMBERS με απόδοση 126,00 (δες εδώ), ωστόσο την τελευταία εβδομάδα θα μπορούσαμε να κάνουμε κι άλλες «κηδείες» στους Μπούκμεϊκερς! Δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας σε πολλές περιπτώσεις…

Ας πάρουμε τα πράγματα από σήμερα και προς τα πίσω

Την Παρασκευή 26/06, οδηγείται εύκολα στο ταμείο το «γκολ/γκολ» στο Αούστρια Λ.-Χορν, όμως το τελικό «Χ» στο Πολωνικό Κρόμπρι Γκλόγκοου – Σαντέτσια, χάλασε στο 90+4′ (1-0)! Την στιγμή που γράφονται αυτές εδώ οι λέξεις, είναι σε εξέλιξη το Περούτσια-Κροτόνε (έχει προταθεί ισοπαλία).

Την Πέμπτη δεν συμμετείχαμε στο παιχνίδι, ενώ την Τετάρτη περάσαμε την ισοπαλία στο Αλμπαθέτε – Λας Πάλμας («σβηστό» 0-0) και χάσαμε την δεύτερη ισοπαλία (Λουγκάνο-Λουκέρνη) στο τελευταίο 10λεπτο!

Την Τρίτη, στις ισοπαλίες «πληρωνόμαστε» το Λούγκο – Μάλαγα, και χάνουμε την δεύτερη ισοπαλία στο 90+3′ (Σπαλ-Κάλιαρι)!

Την Δευτέρα, είχαμε μόνο μία ισοπαλία στο δελτίο της BET ASIAN, η οποία χάθηκε ….τουλάχιστον φυσιολογικά (από το ημίχρονο ήδη δεν ελπίζαμε).

Την Κυριακή προτείναμε τρεις ισοπαλίες! Οι δύο «πλήρωσαν» (Κόνιασπορ-Σίβασπορ & Μπνέι Γιεχούντα – Άσχντοντ) και στην άλλη, οι φιλοξενούμενοι (Νιούκαστλ-Σέφιλντ) έμειναν με 10 παίκτες στο 50′ και μετά τους πήρε η κάτω βόλτα!

Για το προηγούμενο Σάββατο, τα είπαμε! 5/5 και απόδοση «126.00». Κι όμως, δεν είμαστε ευχαριστημένοι αφού θα μπορούσαμε στα περισσότερα δελτία όπως διαβάσατε και πιο πάνω, να πετύχουμε σημαντικές νίκες αν είχαμε λίγο την τύχη με το μέρος μας!

Για το…τωρινό Σάββατο, η ανάλυση των αγορών έχει ξεκινήσει και νωρίς το πρωί του Σαββάτου θα είναι στη θέση τους οι προτάσεις της BET ASIAN. Με extra ανανέωση που θα βρείτε εδώ στο Wolf Money Bet, θα μπορείτε να δείτε δωρεάν τα μισά από αυτά τα σημεία (τουλάχιστον 4)

Κοινοποίησε σε :

Παρόμοια άρθρα

Back to top button