Free TipsFree WolfTicketΣτοίχημα

Μεγάλη έρευνα: Οι ημερομηνίες επανέναρξης των πρωταθλημάτων! Oλα όσα πρέπει να γνωρίζετε…

Το wolfmoneybet.com σας παρουσιάζει τις πιθανές ημερομηνίες επανέναρξης και… έναρξης (όπως των σκανδιναβικών που δεν έχουν κάνει πρεμιέρα) πρωταθλημάτων.

Πριν… δείτε τον πίνακα, σας επισημαίνουμε τα εξής:

*Οι ημερομηνίες που βλέπετε αφορούν σε επίσημες ανακοινώσεις (Ομοσπονδίες/Λίγκες) ή σε επίσημες δηλώσεις στελεχών τους. Σε διάφορες χώρες, όπως η Τσεχία και η Πολωνία, οι ημερομηνίες προέκυψαν από δηλώσεις των Υπουργών Υγείας. ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΛΙΓΚΕΣ δεν συμπεριλαμβάνονται στον πίνακα δεν υπήρχε πηγή ενημέρωσης!

SOS: Η επανέναρξη ενός πρωταθλήματος εξαρτάται από την εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοϊού. Το πάνω – χέρι σε ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ το έχουν οι Υγειονομικές Αρχές (α υ τ έ ς  ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ και όχι οι Λίγκες. Οι Λίγκες υποδεικνύουν ημερομηνίες). Εφόσον σε κάποια χώρα κριθεί ότι υπάρχει κίνδυνος για τη δημόσια Υγεία δεν θα παιχθεί ποδόσφαιρο, έως τον Σεπτέμβριο, όπως συνέβη, πρώτα, στην Ολλανδία. ΤΡΑΝΟ (και πιο πρόσφατο) ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ οι Γάλλοι, οι οποίοι το μεσημέρι της Τρίτης (28/4) αποφάσισαν την ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΠΗ των πρωταθλημάτων κι ενώ λίγες ημέρες πριν είχε ανακοινωθεί ότι η επιστροφή στη… δράση θα γίνει την Τετάρτη 17 Ιουνίου!

*Τι φοβούνται οι ιολόγοι – επιδημιολόγοι: Κατά τη διάρκεια της αναζήτησης των ημερομηνιών επανέναρξης διαβάσαμε δεκάδες ρεπορτάζ που αφορούν στο ποδόσφαιρο και είχαν ως θέμα την άποψη των ειδικών. Των γιατρών. Ο κοινός παρανομαστής είναι: Οι ιολόγοι (κυρίως σε Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία) δεν θεωρούν ότι υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης του κορωνοϊού σε ποδοσφαιρικούς αγώνες «κεκλεισμένων των θυρών» (και εφόσον τηρούνται ευλαβικά τα πρωτόκολλα υγιεινής). ΤΙ… ΤΡΕΜΟΥΝ; Τον συγχρωτισμό σε σπίτια, καφετέριες (και οπουδήποτε αλλού) με αφορμή τη διεξαγωγή των αγώνων, οι οποίοι – προφανώς – θα καλύπτονται τηλεοπτικά.

*Για ΑΛΛΑΓΕΣ ημερομηνιών, νέα δεδομένα και ότι προκύψει ο πίνακας θα μεταβάλλεται και θα ενημερώνεστε με αναρτήσεις από το σάιτ.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Παρατηρήσεις
8 Μαΐου: Νότ. Κορέα
15 Μαΐου: Α’ και Β’ Γερμανίας
Μετά τις 20 Μαΐου: Ουκρανία, Α’ Αυστρίας, Α’ Κροατίας, Α’ Ουγγαρίας, Α’ Λιθουανίας, Α’ Φινλανδίας, Μαυροβούνιο, Α’ Ουρουγουάης, Α’ Πορτογαλίας (ανακοινώθηκε: τέλη Μαΐου) Δεν έχει οριστεί ακριβής ημερομηνία…
23-24 Μαΐου: Α’ και Β’ Νορβηγία, Α’ Ισραήλ, Α’ Βουλγαρίας
25 Μαΐου: Α’ Τσεχίας
29 Μαΐου: Α’ Πολωνίας, Α’ Σλοβακίας, Α’ Σλοβενίας, Α’ Ισλανδίας, A’ Δανίας Στη Δανία ανακοινώθηκε επανέναρξη στις 29/5.
Μετά τις 5 Ιουνίου: Α’ και Β’ Ιταλίας, Α’ και Β’ Ισπανίας, Α’ Τουρκίας, Α’ Μολδαβίας, Α’ Ουαλίας, ΗΠΑ (MLS) Ισπανία: Υπάρχουν ΜΟΝΟ δηλώσεις του Υπουργού Υγείας, ο οποίος κάνει λόγο «για επανέναρξη στα μέσα του καλοκαιριού». Και στα υπόλοιπα δεν έχει οριστεί ακριβής ημερομηνία…
8 Ιουνίου: Πρέμιερ Αγγλίας, Τσάμπιονσιπ Αγγλίας, Α’ Ρουμανίας, A’ Ελβετίας
14-15 Ιουνίου: Α’ και Β’ Σουηδίας
19 Ιουνίου: Α’ Ιρλανδίας
21 ή 28 Ιουνίου: Α’ και Β’ Ρωσίας
Μετά τις 30 Αυγούστου Α’ και Β’ Γαλλίας Οριστική διακοπή σε Α’ και Β’ κατηγορία για τη σεζόν 2019-2020!

ΒΕΛΓΙΟ: Χάος. Επανεξετάζεται η αρχική απόφαση (ελήφθη στις 2/4) για οριστική διακοπή. Αναμένεται νέα συνεδρίαση – τηλεδιάσκεψη των μελών της Λίγκας στις 4 Μαΐου.

ΣΚΩΤΙΑ: «Τέλος» σε Τσάμπιονσιπ, Α’ και Β’ κατηγορία έβαλε η Ομοσπονδία. Υπάρχει… παραθυράκι να συνεχιστεί η Πρέμιερ Λιγκ, ακολουθώντας τα χνάρια (σε ημερομηνίες και διαδικασίες) της Πρέμιερ Λιγκ Αγγλίας.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Εδώ και μέρες είναι γνωστό ότι με απόφαση του πρωθυπουργού της χώρας, δεν θα συνεχιστούν τα πρωταθλήματα.

ΑΡΜΕΝΙΑ – ΒΟΣΝΙΑ: Μετά τις 4 Μαΐου αναμένονται οριστικές αποφάσεις.

ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ: Δεν θα συνεχιστεί το ποδόσφαιρο στην Αργεντινή («κλικ εδώ» για περισσότερα). Στην Βραζιλία, η Α’ και η Β’ κατηγορία ενδέχεται να ξεκινήσουν μέσα Ιουνίου. Δεν έχει γίνει κάτι επίσημα γνωστό για το μέλλον των πρωταθλημάτων σε Χιλή, Κολομβία, Βολιβία, Βενεζουέλα, Περού, Ισημερινό, Παραγουάη.

Κοινοποίησε σε :

Παρόμοια άρθρα

Back to top button