Ειδήσεις

Μεγάλες επιτυχίες και προτάσεις για τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου!

Συνεχίζονται οι ΜΕΓΑΛΕΣ επιτυχίες στο στοιχηματικό «ένθετο» «WOLFBET»!

Ο Δαυίδ Αμανατίδης «πέρασε» 4 σημεία με συνολική απόδοση «13,25» στο τεύχος της Κυριακής 8 Οκτωβρίου.

Από κοντά και ο Σταύρος Κολίλας, ο οποίος τίναξε την… μπάνκα στον αέρα, με το «διπλό» του «5,60» της Προ Βερτσέλι στην έδρα της Περούτζια!

Στο σημερινό (9/10) «WOLFBET» προτείνουν οι Δαυίδ Αμανατίδης, Σταύρος Κολίλας και Ηλίας Ζυματούρας. Πατήστε εδώ για να δείτε το ένθετο.

Στη… θέση τους βρίσκονται από το βράδυ της Κυριακής και οι προτάσεις για τις ξένες κούρσες του Ιπποδρόμου (κουπόνι ΟΠΑΠ). Πατήστε ΕΔΩ για να διαβάσετε τις τρεις επιλογές του «Champion»…

Για να διαβάσετε (ή να «κατεβάσετε» και εκτυπώσετε) το «WOLFBET» κάντε κλικ στο πάνω μέρος και αριστερά της αρχικής σελίδες, όπου υπάρχει αυτή η ένδειξη:

Οσοι δεν έχετε γίνει ακόμη ΜΕΛΗ, ο τρόπος είναι εύκολος… Στο επάνω μέρος του σάιτ (δεξιά) θα δείτε την ένδειξη «Εγγραφή» (φωτό):

Μόλις κάνετε «κλικ» στη λέξη «Εγγραφή», θα ανοίξει νέα σελίδα και ΕΚΕΙ ΘΑ «πατήσετε» εγγραφή στο ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΚΕΤΟ στο οποίο με το που γίνετε ΜΕΛΗ θα έχετε ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ σε όλα τα στοιχηματικά ένθετα μέχρι τις 12/10/2017!

========

Οσοι δεν επιθυμείτε να κάνετε συνδρομή και θέλετε μεμονωμένα τεύχη, τόσο του «WOLFBET» όσο και του Ιπποδρόμου, έχετε τη δυνατότητα να τα αγοράζετε ξεχωριστά με μικρό κόστος.

Από Ελλάδα: Το «WOLFBET» το αγοράζετε στέλνοντας WOL στο 54340 με χρέωση 0,6944 € (μαζί με το ΦΠΑ). Θα λάβετε SMS με μοναδικό κωδικό για να έχετε πρόσβαση στο έντυπο. Τον κωδικό θα τον χρησιμοποιήσετε, στην κατηγορία «Wolf Bet SMS»

Από Κύπρο: Το «WOLFBET» το αγοράζετε στέλνοντας WO1 στο 7510 με χρέωση 1,32 € (μαζί με το ΦΠΑ). Θα λάβετε SMS με μοναδικό κωδικό για να έχετε πρόσβαση στο έντυπο. Τον κωδικό θα τον χρησιμοποιήσετε, στην κατηγορία «Wolf Bet SMS»

ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΣ

Από Ελλάδα: Τις προτάσεις για τον ΙΠΠΟΔΡΟΜΟ (και φυσικά το πρόγραμμα των αγώνων) τις αγοράζετε στέλνοντας IPP στο 54340 με χρέωση 0,6944 € (μαζί με το ΦΠΑ). Θα λάβετε SMS με μοναδικό κωδικό για να έχετε πρόσβαση στο έντυπο. Τον κωδικό θα τον χρησιμοποιήσετε, στην κατηγορία «Horse Racing SMS»…

Από Kύπρο: Τις προτάσεις για τον ΙΠΠΟΔΡΟΜΟ (και φυσικά το πρόγραμμα των αγώνων) τις αγοράζετε στέλνοντας IP1 στο 7510 με χρέωση 1,32 € (μαζί με το ΦΠΑ). Θα λάβετε SMS με μοναδικό κωδικό για να έχετε πρόσβαση στο έντυπο. Τον κωδικό θα τον χρησιμοποιήσετε, στην κατηγορία «Horse Racing SMS»…

Κοινοποίησε σε :

Παρόμοια άρθρα

Back to top button