Στοίχημα

ΛΟΧΑΓΟΣ: «Δωράκι» ή «Τυράκι»;;; (free tips)

Έχουμε καιρό να τα πούμε… Οι υποχρεώσεις μου το τελευταίο διάστημα είναι τέτοιες που δεν μου επιτρέπουν να ασχοληθώ σοβαρά με το στοίχημα! Αυτός ήταν και ο βασικός λόγος που «αποσύρθηκα» από την στήλη VIP Members από τον Σεπτέμβρη. Γνώριζα πως για το επόμενο 2μηνο περίπου δεν θα ήμουν σε θέση να κάνω σοβαρή δουλειά στο στοίχημα και θα ήταν ανήθικο (τουλάχιστον) από τη πλευρά μου, να πληρώνει κάποιος κι εγώ να δίνω σημεία μόνο και μόνο… για να δώσω!

Από την 1η Νοέμβρη επιστρέφω δυναμικά στην ενεργό δράση, όπου παρέα με την ομάδα μου θα δουλέψουμε πάνω στη στήλη ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ (δες εδώ).

Όσον αφορά τη σημερινή μου «παρέμβαση» στο Wolf Money, αφορμή για να γράψω  πήρα από την αναμέτρηση Ρεάλ Μαδρίτης – Οσασούνα. Όπως οι περισσότεροι γνωρίζετε, είμαι λάτρης της στατιστικής και πάντα το θεμέλιο της μελέτης μου έχει να κάνει με τις αναλύσεις των αριθμητικών δεδομένων.

Στο συγκεκριμένο ματς, εντύπωση μου έκανε το περίπου 66% που δίνουν ορισμένες πλατφόρμες (στατιστικές) στο «Χ2». Έβαλα, λοιπόν, μπροστά και την δική μου πλατφόρμα (δες ΕΔΩ), όπου με έκπληξη παρατήρησα πως η νίκη της Ρεάλ δεν ξεπερνάει το 29%!!! Αυτό σημαίνει πως η δίκαιη απόδοση που θα έπρεπε να μας προσφέρει ο Μπούκμεϊκερ θα έπρεπε να ήταν στο «1,40», ενώ τη στιγμή που γράφω (02:00) η απόδοση στο «Χ2» είναι στο «3,40»!!!

Ευκαιρία; Δώρο των Μπουκ; Για όσους παίζουν αποκλειστικά και μόνο με βάση τη στατιστική, ΝΑΙ είναι δώρο και ΝΑΙ είναι ευκαιρία! Για τους σοβαρούς παίκτες όμως του στοιχήματος το πράγμα θέλει δουλίτσα ακόμα.

Όπως εξηγώ και στο βιβλίο μου (Πλοηγός για το στοίχημα) τους αριθμούς δεν μπορεί κανείς να τους αμφισβητήσει, όμως δεν λένε και πάντα την αλήθεια! Θα πρέπει να ψάξουμε και το πώς αυτοί προήλθαν! Να δούμε δηλαδή τη δυναμική των ομάδων που έπαιξε η Οσασούνα και να την συγκρίνουμε με την δυναμική της Ρεάλ.

Επιπλέον, θα πρέπει να εξετάσουμε το κίνητρο των ομάδων (κανείς από την Οσασούνα δεν πιστεύει ότι η ομάδα τους έχει στόχο και μπορεί την 4άδα), το απουσιολόγιο, τη φόρμα, την ψυχολογική κατάσταση που βρίσκονται οι ομάδες (η Ρεάλ έρχεται με «διπλό» κόντρα στην Μπάρτσα), την παράδοση (11 σερί νίκες η Ρεάλ την Οσασούνα), κλπ…

Υπολογίζοντας όλα τα παραπάνω, προσωπικά αγοράζω το combo «άσος & όβερ 1,5 γκολ» σε απόδοση «1,50». Για όσους θέλουν μεγαλύτερη απόδοση μπορούν να πάνε στο combo «άσος από ημίχρονο και όβερ 1,5 γκολ» σε απόδοση «2,10»

Από την 1η Νοέμβρη επιστρέφω δυναμικά στην ενεργό δράση, όπου παρέα με την ομάδα μου θα δουλέψουμε πάνω στη στήλη ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ (δες εδώ).

 

Κοινοποίησε σε :

Παρόμοια άρθρα

Back to top button