Στοίχημα

«ΛΟΧΑΓΟΣ»: Για την Γιουνάιτεντ…είναι «λίγος» (free tips)

Ο «Λοχαγός», μας εξηγεί γιατί τα ψωμιά του Σόλσκιερ είναι λίγα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και προτείνει COMBO BET για τον σημερινό αγώνα με την Βιγιαρεάλ

Λατρεύω τα στατιστικά και πολλοί από εσάς που με ξέρετε χρόνια γνωρίζετε πως τις περισσότερες φορές, αναφέρομαι συχνά σ’ αυτά προκειμένου να καταλήξω σε στοιχηματική πρόταση.

Για το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Βιγιαρεάλ, δεν θα σας γράψω για τον Ρονάλντο που αν παίξει, θα γίνει ο ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία του Champions League. Ούτε για τις απουσίες της κάθε ομάδας! Αυτά, αν για κάποιους δεν είναι γνωστά, μπορείτε να τα βρείτε οπουδήποτε!

Θα σταθώ στην επιθετική γραμμή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία δείχνει να έχει πρόβλημα! Σοβαρό πρόβλημα, το οποίο οφείλεται ξεκάθαρα στην έλλειψη τακτικής του Σόλσκιερ.

Μπορεί η Γιουνάιτεντ να κατέγραψε συνολικά 54 ευκαιρίες για γκολ εναντίον της Άστον Βίλα και της Γουέστ Χαμ στο Carabao Cup,  αλλά μόλις το 1/5 αυτών, ήταν σουτ εντός εστίας! Κι αν σκέφτεστε να ρίξτε μερίδιο ευθύνης (και) στους ποδοσφαιριστές, κρατήστε κι αυτό: Η Γιουνάιτεντ έχει την πιο μακρινή μέση απόσταση προσπαθειών για γκολ!  Οι παίκτες του Σόλσκιερ σουτάρουν κατά Μ.Ο. από τα 17,7 μέτρα.

Η εξήγηση για το παραπάνω στατιστικό στοιχείο, επιβεβαιώνει όλους εμάς που ισχυριζόμαστε ότι ο Σόλσκιερ …είναι «λίγος» για την Γιουνάιτεντ! Τα μέχρι τώρα στοιχεία το επιβεβαιώνουν αυτό! Ο Νορβηγός τεχνικός έχει τους παίκτες, όχι όμως τις λύσεις. Ειδικά όταν οι αντίπαλοί του, τον περιμένουν…

Μία από αυτές θα είναι σήμερα και η Βιγιαρεάλ. Κοιτάζοντας τις αποδόσεις του αγώνα και λαμβάνοντας υπόψιν τα παράπάνω (συν, εννοείται, και την ειδησεογραφία του παιχνιδιού) καταλήγω στο combo: Βιγιαρεάλ με +2 γκολ χάντικαπ & άντερ 3,5 γκολ, το οποίο πληρώνει «1,88»

Κοινοποίησε σε :

Παρόμοια άρθρα

Back to top button