Horse Racing

ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΣ: ΚΥΠΡΟΣ – ΞΕΝΕΣ (3/12/2017)

Διαβάστε (ή κατεβάστε) σε μορφή pdf το πρόγραμμα των Ιπποδρομιών που θα διεξαχθούν στην Κύπρο την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου. Ακολουθούν οι προτάσεις του «Champion»

[pdf-embedder url=”http://wolfmoneybet.com/wp-content/uploads/2017/12/KYPROS-KYRIAKH-3.12.pdf” title=”KYPROS – KYRIAKH 3.12″]

 

 

Η συνδρομή μας για τον Ιππόδρομο είναι ΜΟΛΙΣ 6 € τον μήνα! Κάντε «κλικ» ΕΔΩ για να δείτε τα πακέτα μας…

 

Ο «Champion» προτείνει για τις κυπριακές Ιπποδρομίες

 

1η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ

ΠΡΟΤΑΣΗ: Πρώτη τύχη στον ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΜΑΗΛ (1). Πιθανό να πλασαριστεί στο «δίδυμο» ο ΣΑΟΥΝΤ ΕΝΕΡΤΖΙΗ (4). Για… τιμητικές θέσεις ο ΜΑΤΘΙΑΣ (2)

2η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ

ΠΡΟΤΑΣΗ: Εδώ περιμένουμε να διακριθούν ΤΑΚΚΑΤΑΜΜ ΛΑΒ (3) και ΕΥΙΠΠΗΣ ΛΑΣ (1). Την «τετράδα» μπορούν να συμπληρώσουν οι ΝΟΥΡ (7) και ΧΑΒΑΗ ΓΚΑΜΠΛΕΡ (4)

3η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ

ΠΡΟΤΑΣΗ: Στους διετής ξεχωρίζει ο αήττητος «σπρίντερ» ΓΕΝΕΣΙΟΣ (1). Σε καλή φόρμα αυτή την εποχή ο ΦΛΑΗ ΚΙΓΚ (2), θα τον συμπεριλάβουμε στο «φορκάστ».

4η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ

ΠΡΟΤΑΣΗ: Δύσκολη κούρσα. Καταλήξαμε στο «δίδυμο» ΜΑΚΟΥΤΖΗΣ (3) – ΑΖΟΥΛΑ (5), επειδή είναι τα πιο σταθερά άλογα στον συγκεκριμένο όμιλο.

5η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η καλύτερη κούρσα της ημέρας, το κλασικό Κύπελλο Αφροδίτης. Ξεχωρίζει η ΑΡΙΣΤΟΝΙΚΗ (4), δύσκολα θα απειληθεί, παρά την παρουσία της γρήγορης Αναγέννησης. Η απόσταση (2.250μ.) ευνοεί τη ΜΥΡΣΗΝΗ (6), ενώ ελπίδες να πρωταγωνιστήσει στην άφιξη έχει η φορμαρισμένη ΑΕΛΛΑ (1).

6η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ

ΠΡΟΤΑΣΗ: Κατέβηκαν κλάση και ξεχωρίζουν οι ΙΠΟΛΛΥΤΗ (6) – ΕΛΑ ΚΑΛΛΟΝΗ (7). Θα μπορούσαμε να πούμε ότι περιμένουμε να γίνει μεγάλο «ματς» μεταξύ τους, αλλά υπάρχει και ο ΕΝΑΡΕΤΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ (5), που έχασε τη νίκη στα… χαρτιά, μετά από ένσταση και θέλει πίσω το… αίμα του.

7η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ

ΠΡΟΤΑΣΗ: Δύο λογικά φαβορί, σε ανοιχτή διαδρομή (1.500μ.), που αναμένεται να μαζέψουν το παιχνίδι. Πρόκειται για τους ΝΤΑΗΑΜΟΝΤ ΒΑΣΙΛΗΣ (3) και ΕΛΕΙΟΣ (4), αμφότεροι διανύουν περίοδο φόρμας. Η ΜΑΡΙΤΑΣΣ (8) τους νίκησε στη μικρή απόσταση και δεν αποκλείεται να φανεί πάλι εξίσου δυνατή, αν και η απόσταση θα τη δυσκολέψει.

8η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ

ΠΡΟΤΑΣΗ: Ο ΑΟΥΑΡ ΧΟΥΠ (1) με τα 64 κιλά έχει αποκτήσει σπουδαία τύχη για την κούρσα. Θα επιχειρήσει να… βγει μπροστά και να κρατήσει έως το τέλος. Ο ΝΤΙΣΚΟΥΕΑΡΝΤ (5) τρέχει καλά στα μέτρα (1.000) και μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην κούρσα, ενώ ο έμπειρος ΖΕΥΣ (9) είναι ικανός να κάνει τη ζημιά.

ΤΙ παίζουμε από το ΚΟΥΠΟΝΙ ΤΟΥ ΟΠΑΠ

 

ΚΟΥΡΣΑ 21η: «Παίζουμε» SEVENTH PLAIN (Νο 2): Με το που ανατέθηκε στον Μάρκους ο πενταετής επέστρεψε μετά από καιρό στις νίκες. Μάλιστα σε αυτά τα μέτρα είχε να τρέξει από τότε που τον είχε ιππεύσει πάλι ο ίδιος τζόκεϊ, από τον Γενάρη! Βρήκε την απόστασή του και τον αναβάτη του, οπότε πάμε μαζί του για τη ρεπετισιόν.


ΚΟΥΡΣΑ 22η: «Παίζουμε» Uncle Alastair (Νο 8): Αν και ήταν μεγάλο φαβορί ανετράπη στην πρόσφατη επανεμφάνισή του, τρέχοντας για πρώτη φορά σε εμπόδια! Νωρίτερα είχε δύο στα δύο σε μεγάλες αποστάσεις, αλλά σε επίπεδες κούρσες. Η ποιότητά του εδώ είναι μεγάλη και λογικά αυτή τη φορά θα τα καταφέρει να πηδήσει πάνω από όλα τα εμπόδια.

ΚΟΥΡΣΑ 25η: «Παίζουμε» Paper Roses (Νο 1): Επέστρεψε μετά από αποχή επτά μηνών και τερμάτισε δεύτερη, πιστοποιώντας την καλή προετοιμασία που έκανε για να μπει δυνατά στη νέα περίοδο. Της ταιριάζει ο στίβος και θα ποντάρουμε στη νίκη της με πιθανή απόδοση τριπλασιασμού των χρημάτων μας.

Καλή (μας) τύχη…

Champion

Κοινοποίησε σε :

Παρόμοια άρθρα

Back to top button