Horse RacingΣτοίχημα

Ιππόδρομος – Κύπρος: Το «Champions-BET»… τρέχει στις κούρσες της Κυριακής!

Διαβάστε (ή κατεβάστε) σε μορφή pdf το πρόγραμμα των Ιπποδρομιών που θα διεξαχθούν στην Κύπρο την Κυριακή 26 Νοεμβρίου. Ακολουθούν οι αναλύσεις και οι προτάσεις του περιοδικού «Champions-BET»

[pdf-embedder url=”http://wolfmoneybet.com/wp-content/uploads/2017/11/KYRIAKH26.11KYPRIAKES.pdf”]

 

Οι αναλύσεις που ακολουθούν δημοσιεύθηκαν στο νέο στοιχηματικό έντυπο ««Champions-BET» που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Τη Δευτέρα και την Πέμπτη θα το βρείτε στα περίπτερα στην Ελλάδα, την Τρίτη και την Παρασκευή στην Κύπρο. «Διπλή» έκδοση για το Στοίχημα και τον Ιππόδρομο!

 

Τα βλέμματα στο ντέρμπι!

Το κυπριακό Ντέρμπι ξεχωρίζει στην επόμενη συγκέντρωση της Λευκωσίας, την προσεχή Κυριακή, με τη συμμετοχή των καλύτερων τριετών. Μία κούρσα στα 2250μ., που σίγουρα αναμένεται να τραβήξει τα βλέμματα όλων.

1η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ΔΕΣΠΟΙΝΟΥ βρίσκει την ευκαιρία της θα μπορούσαμε να πούμε, προκειμένου να πάρει την πρώτη και διαφεύγουσα νίκη της. Θα την θεωρήσουμε ως ένα από τα βασικά στάνταρ της ημέρας. Σημαντική αγωνιστική άνοδο παρουσιάζει τελευταία ο ίππος ΣΙΟΟΥ ΠΑΛΑΣ ΣΠΙΡΙΤ και κάθε φορά τρέχει και καλύτερα, με συνέπεια να μπορούμε να πούμε ότι πλησίασε η ώρα της νίκης. Σε μεγάλο βαθμό αυτό ισχύει και για το πανω άλογο ΤΑΡΑΣ ΕΗΝΤΖΕΛ, που πλέον μας δείχνει άλλο πρόσωπο και φυσικά πολύ καλύτερο από το ξεκίνημα. Κλασικό αουτσάιντερ η ΟΜΟΡΦΙΑ, που φιγουράρησε αρκετά και φαίνεται να μπήκε σε περίοδο αναζήτησης των πρώτων θέσεων.

ΠΡΟΤΑΣΗ: ΔΕΣΠΟΙΝΟΥ (2) – ΣΙΟΟΥ ΠΑΛΑΣ ΣΠΙΡΙΤ (5) – ΤΑΡΑΣ ΕΗΝΤΖΕΛ (1)

2η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ

ΑΝΑΛΥΣΗ: Μας άρεσε πολύ ο ΓΚΡΙΣΙΝΟ στην πρόσφατη επανεμφάνισή του. Είναι ντεκλασέ στον όμιλο και το κυριότερο διαγωνίζεται τώρα σε πιο ευνοϊκή γι’ αυτόν απόσταση, σε σχέση με τα 1000μ. προ ημερών. Ισχυρή στοιχηματική βάση θα λέγαμε. Παρένθεση η τελευταία αποτυχία για τον ΣΕΡ ΝΙΝΟΣ, ενώ η ΜΙΚΡΗ ΤΖΙΩΡΤΖΙΝΑ αρχίζει να ξαναβρίσκει τη φόρμα της και η ΓΕΣΘΗΜΑΝΗ ΓΚΑΡΤΕΝ όταν στρώνει βήμα και είναι μέσα στην κούρσα από νωρίς, τρέχει δυνατά. Κεφάλι και τέρμα, λοιπόν, για τον πρώτο και μάχη των υπολοίπων για τις τιμητικές θέσεις.

ΠΡΟΤΑΣΗ: ΓΚΡΙΣΙΝΟ (2) – ΣΕΡ ΝΙΝΟΣ (4) – ΜΙΚΡΗ ΤΖΙΩΡΤΖΙΝΑ (1)

3η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ

ΑΝΑΛΥΣΗ: Ο τρόπος που νίκησε την περασμένη εβδομάδα ο ΣΙΟΟΥ ΜΑΣΤ ΓΚΟΟΥ ΟΝ ήταν εντυπωσιακός και παρά την λίγο μεγαλύτερη απόσταση θα τον θεωρήσουμε φαβορί για τη νίκη. Σταθερός και πάντα πρωτοδεύτερος ο ΝΤΑΗΑΜΟΝΤ ΣΤΕΛΛΑΡΑΣ είναι και σήμερα στα άλογα που αναμένεται να παλέψουν για την ανώτερη διάκριση. Ο πρωταθλητής των πλασέ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ είναι πάντα στην πηγή, αλλά ακόμα νερό (νίκη) δεν έχει πιει. Είναι σίγουρα ο πιο έμπειρος. Ερωτηματικό ο ΑΡΙΣΤΟΚΛΗΣ που νίκησε στο ντεμπούτο του, αλλά η επίδοση που σημείωσε ήταν μέτρια.

ΠΡΟΤΑΣΗ: ΣΙΟΟΥ ΜΑΣΤ ΓΚΟΟΥ ΟΝ (3) – ΝΤΑΗΑΜΟΝΤ ΣΤΕΛΛΑΡΑΣ (2) – ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ (4)

4η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ

ΑΝΑΛΥΣΗ – ΝΤΕΡΜΠΙ: Η μεγάλη κούρσα της ημέρας, αφού μιλάμε για το κυπριακό Ντέρμπι. Βέβαια, σταιρείται ποιότητας, αλλά όχι ενδιαφέροντος. Τρία είναι τα άλογα που ξεχωρίζουν. Ο ΤΑΚΚΑΤΑΜΜ ΜΕΜΟΡΥ αν πήρε τρεις νίκες ως διετής, φέτος τελειώνει η χρονιά και είναι … άσφαιρος. Έτσι, το Ντέρμπυ είναι η καλύτερη ευκαιρία του να … ξελασπώσει αφού έχει την ποιότητα και θα ευνοηθεί από κούρσα επικεφαλής. Ο ρυθμός σίγουρα θα παίξει σημαντικό ρόλο, με τον ΣΕΡ ΣΤΡΑΤΗΣ να θεωρείται το φαβορί. Ωστόσο, πρέπει να πούμε ότι στην τελευταία κοινή εμφάνιση με τον ομοπροπόνητο ΡΑΣΙΑΝ ΠΡΟΠΛΕΜ ηττήθηκε και δεν αποκλείεται να ξανασυμβεί και σήμερα. Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ είναι σπρίντερ και τα μέτρα πολλά. Μάλλον καλύτερος εδώ ο ΘΑΝΤΕΡΜΑΝ που βελτιώθηκε σημαντικά τελευταία.

ΠΡΟΤΑΣΗ: ΤΑΚΚΑΤΑΜΜ ΜΕΜΟΡΥ (7) – ΣΕΡ ΣΤΡΑΤΗΣ (6) – ΡΑΣΙΑΝ ΠΡΟΠΛΕΜ (5)

5η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ

ΑΝΑΛΥΣΗ: Είμαστε σε μια διαδρομή όπου κάθε φορά κερδίζει κι άλλος. Την τελευταία φορά που έγινε ρεπετισιόν, έπεσαν οι φούρνοι στην Άγιο Δομέτιο! Μικρό προβάδισμα θα δώσουμε στον άσο ΜΑΡΙΝΕΡ. Νίκησε δύο συμμετοχές πριν και δεν ήταν άσχημη και η τελευταία του, δείγμα της καλής φόρμας στην οποία βρίσκεται. Έτσι κι αλλιώς εδώ είναι όποιος βρεθεί στη μέρα του. Ο ΟΠΣΕΡΒΕΡ έχει κάποια σκαμπανευάσματα, αλλά και ανταγωνιστικές δυνατότητες εδώ, ενώ υπάρχει και ο ίππος με τις απίστευτες συνολικά συμμετοχές και 11 νίκες ΚΑΖΑΚ ΕΡΩΤΑ ΜΟΥ, που μόνον ένας τρελός θα άφηνε έξω από μια πιθανή άφιξη. Για το κεφάλι ΜΠΟΥΤΣΙΗ ΜΠΟΥ αν και φαινομενικά δεν έχει εύκολο έργο.

ΠΡΟΤΑΣΗ: ΜΑΡΙΝΕΡ (1) – ΟΠΣΕΡΒΕΡ (3) – ΚΑΖΑΚ ΕΡΩΤΑ ΜΟΥ (4)

6η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ

ΑΝΑΛΥΣΗ: Ο ΣΜΑΗΛΥ εάν επαναλάβει την τελευταία του εμφάνιση μπορεί να αξιοποιήσει το φίνις του και να προλάβει να πάρει και τη νίκη. Είχε μείνει πίσω από τον σπρίντερ ΑΝΤΡΕΑΣ ΦΑΗΑΡ, ο οποίος ενδέχεται να δεχθεί έντονη πίεση από τον ΦΑΡΡΙΕΡ, διότι ο τελευταίος έχει ταχύτητα και δεν αποκλείεται να ανοίξει τον ρυθμό, κάτι που θα βοηθήσει την πρώτη μας επιλογή. Μετά τη νίκη του ο ΜΑΤΑΝΤΟΡ ήταν 4ος πίσω από τον φαβορί μας και πρέπει οπωσδήποτε να υπολογιστεί.

ΠΡΟΤΑΣΗ: ΣΜΑΗΛΥ (4) – ΦΑΡΡΙΕΡ (2) – ΑΝΤΡΕΑΣ ΦΑΗΑΡ (1)

7η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ

ΑΝΑΛΥΣΗ: Δυνατό τρίο έχουμε εδώ με τον ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΗΣ να έχει φορμαριστεί και να ζητά έντονα τη νίκη, τον ΜΕΛΙΣΣΕΑΣ, ο οποίος φαίνεται να άφησε πίσω του τις κακές εμφανίσεις και να έχει ανέβει σημαντικά και τον γρήγορο της παρέας ΚΟΝΝΑΡΗΣ που το 50% των συμμετοχών του είναι στο πλασέ. Απλά του λείπει η νίκη. Η αγωνιστική συνέπεια του ΚΑΒΑΛΛΙΝΟ ΡΑΜΠΑΝΤΕ είναι αξιοσημείωτο και το καθιστά ιδιαίτερα επικίνδυνο και σήμερα.

ΠΡΟΤΑΣΗ: ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΗΣ (6) – ΜΕΛΙΣΣΕΑΣ (5) – ΚΟΝΝΑΡΗΣ (3)

8η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ

ΑΝΑΛΥΣΗ: Την τελευταία φορά που φιγουράρησε το ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ έτρεχε με ανώτερα από τα σημερινά άλογα. Σήμερα λογικά θα πάρει το κεφάλι και κάνοντας την κούρσα της δύσκολα θα απειληθεί. Γι’ αυτό και την τοποθετούμε στους βασικούς πρωταγωνιστές της ημέρας. Ο όμιλος ταιριάζει και στον ΡΕΤ ΦΑΗΑΡ, για τον οποίο περιμένουμε να δούμε άλλο πρόσωπο. Αν δεν υποκύψει στο πρόβλημα της χωλότητας η ΣΟΣΟΚΑ, μπορεί να τους φέρει όλους σε δύσκολη θέση, με τον ΗΛΕΚΤΡΙΚ ΜΠΛΟΥ να προβληματίζει λόγω της αποχής του.

ΠΡΟΤΑΣΗ: ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ (6) – ΡΕΤ ΦΑΗΑΡ (4) – ΣΟΣΟΚΑ (3)

9η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑ

ΑΝΑΛΥΣΗ: Φαβορί αναμένεται να κατέβει η ΝΕΦΕΛΗ. Με δύο νίκες στις τελευταίες της συμμετοχές, είναι στα καλύτερά της σε τοπ φόρμα. Αισθητή πρόοδο είχε η ΠΑΝΑΜΕΡΑ ΜΠΟΗ, που πλέον πρέπει να υπολογίζεται στις κούρσες, ενώ ο ΝΤΟΜΝΟΥΛ ΝΙΚΟΛΑΣ θέλει μία καλή θέση στη διαδρομή για να μας δείξει την άνοδο της φόρμας του. Πάντως, όλους μπορεί να τους “καθαρίσει” η ΧΑΡΙΣ ΕΛΙΝΑ, αρκεί να φύγω καλά από το σταρτ. Είναι δύστροπο άλογο και λίγα τα μέτρα.

ΠΡΟΤΑΣΗ: ΝΕΦΕΛΗ (6) – ΠΑΝΑΜΕΡΑ ΜΠΟΗ (1) – ΝΤΟΜΝΟΥΛ ΝΙΚΟΛΑΣ (2)

 

ΖΗΤΗΣΤΕ το ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ

Σε Ελλάδα και Κύπρο

 

 

Κοινοποίησε σε :

Παρόμοια άρθρα

Back to top button